Σύμφωνα με το νόμο, ο κάθε δήμαρχος ορίζει και επιλέγει τους άμεσους συνεργάτες του, όπως ο ίδιος πιστεύει ότι μπορούν να συμβάλλουν στην υλοποίηση του προγράμματος του συνδυασμού του.Έχει την απόλυτη ευθύνη αυτών των επιλογών, είναι απόλυτο δικαίωμά του, αυτές οι επιλογές και για τις οποίες κρίνεται και θα κριθεί στο τέλος της θητείας του.
Είναι οι λεγόμενοι «άνθρωποι» του κάθε δημάρχου, του κάθε προσώπου που ασκεί εξουσία, τοπική, περιφερειακή ή κεντρική!
Και σε αυτούς αναθέτονται συγκεκριμένες αρμοδιότητες από το δήμαρχο.

Οι «άνθρωποι» του κάθε δημάρχου είναι οι αντιδήμαρχοι, οι ειδικοί συνεργάτες του, ο γενικός γραμματέας και άλλοι.
Και από αυτούς, σε μεγάλο βαθμό, εξαρτάται και η παραγωγή ή μη του όποιου έργου της Δημοτικής Αρχής.
Ειδικότερα στο Δήμο Αρταίων, οι «άνθρωποι» του δημάρχου ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΛΕΞΗ, λειτουργούν με βάση τις δικές του εντολές, αλλά και με πολλά περιθώρια προσωπικών πρωτοβουλιών, αρκεί αυτές οι πρωτοβουλίες να κινούνται στα πλαίσια των στόχων που έχουν τεθεί.

Ο συντάκτης αυτού του κειμένου, μετά σχετικής και αποδεδειγμένης γνώσεως και εμπειρίας, είναι σε θέση να πει και να υποστηρίξει ότι οι νυν «άνθρωποι» του νυν δημάρχου, εργάζονται με πλήρες καθημερινό ωράριο, κάτι που δεν συνέβαινε με τους «ανθρώπους» ΟΛΩΝ των προηγούμενων δημάρχων, μηδενός εξαιρουμένου!
Που σημαίνει, τουλάχιστον αποδεικνύουν διάθεση για προσφορά και υπευθυνότητα και εργατικότητα, έναντι των υποχρεώσεών τους!

Τώρα αν ανταποκρίνονται ή όχι σε αυτές τις υποχρεώσεις τους, κρίνονται και θα κριθεί και ο δήμαρχος που τους επέλεξε!
Επαναλαμβάνουμε ότι οι σημερινοί «άνθρωποι» του δημάρχου ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΛΕΞΗ, δεν είναι.. «τουρίστες» στο Δημαρχιακό Μέγαρο, όπως οι προηγούμενοι, παίρνουν τα μισά από εκείνα που έπαιρναν οι προηγούμενοι, είναι… εργαζόμενοι και αυτό οφείλεται κύρια στον πολιτικό τους προϊστάμενο, αλλά και στις προθέσεις και φιλοδοξίες για προσφορά και των ιδίων!

Ο «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ», ως ελάχιστη αναγνώριση αυτής της προσφοράς αυτών των ανθρώπων, στο τοπικό κοινωνικό γίγνεσθαι, θα παρουσιάσει πολύ σύντομα το έργο τους, τη δουλειά τους, τη δράση τους, την αυτοδιοικητική τους παρουσία.
Και αυτή η παρουσίαση θα είναι «ψυχρή» και ρεαλιστική, δίνοντας το δικαίωμα και την ευκαιρία της τελικής κρίσης, θετικής ή αρνητικής, στους δημότες και στους αναγνώστες της ιστοσελίδας και της εφημερίδας του «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ».

ΛΕ-ΣΤΑΣ

Από εταιρία μπαταριών οχημάτων MODILE BATTERY EE που εδρεύει στην Αθήνα.

Ζητείται άτομο για εργασία στο υποκατάστημα της ΑΡΤΑΣ (ΓΕΦΥΡΑ ΑΡΤΑΣ Τ.Κ 47100) για πλήρες ωράριο. Απαραίτητη προϋπόθεση δίπλωμα μοτοσυκλέτας & αυτοκίνητου ηλικίας, έως 40 ετών.

Επικοινωνία στα τηλ. 210-5762834-6937028489

e-mail. για βιογραφικό. info@modilebattery.gr

www.modilebattery.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top