Δήλωση στα εγκαίνια του Κόμβου Αγίου Δημητρίου έκανε και ο Αντιπεριφερειάρχης Άρτας ΒΑΣΙΛΗΣ ΨΑΘΑΣ και μας προβλημάτισε και μας… μπέρδεψε, περισσότερο από όσο αντέχουμε και μας έκανε και να… παραμιλάμε!

Τι δήλωσε;

Αφού πρώτα είπε τα καθιερωμένα σε αυτές τις περιπτώσεις, κατέληξε: «Συγχαίρω τους πρώην βουλευτές Άρτας κ. Παπασιώζο(!), κ. Στασινό (!!) και κ. Τσιρώνη(!!!) για το μεγάλο ενδιαφέρον που έδειξαν όλο αυτά τα χρόνια για την κατασκευή του Κόμβου…(!)

Προς τι αυτά τα συγχαρητήρια κύριε Αντιπεριφερειάρχη μας, στους συγκεκριμένους βουλευτές κι όχι στους πριν και στους επόμενους αυτών;
Μόνο αυτοί οι τρεις έδειξαν ενδιαφέρον, άξιο των συγχαρητηρίων σας;

Όμως από ότι γνωρίζουμε κι εσείς προφανώς αγνοείτε, η ΙΟΝΙΑ οδός και οι κόμβοι της έχουν ιστορία… 25 χρόνων και σε αυτό το διάστημα, με ενέργειες, παραστάσεις, παρεμβάσεις και ερωτήσεις στη Βουλή των Ελλήνων, όλοι οι βουλευτές της περιοχής μας, ο καθένας με τον τρόπο του, συνέβαλαν αρκετά, για να προγραμματιστεί και στη συνέχεια να δρομολογηθεί η κατασκευή αυτού του μεγάλου Εθνικού Οδικού Άξονα, που διασχίζει όλη την Δυτική Ελλάδα.

Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΟΝΤΑΞΗΣ επί 8 συνεχή χρόνια, ο ΘΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΙΟΠΑΝΟΣ επί 8, ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ επί 8, ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΣ επί 10 και πλέον, ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΣΣΥΒΑΚΗΣ επί 8 και ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ επί 4 χρόνια.

Σε ποιούς δόθηκαν τα εύσημα;

Στον ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΣΙΡΩΝΗ με θητεία 6 χρόνων, στον ΠΑΥΛΟ ΣΤΑΣΙΝΟ, με θητεία 30 μηνών και στον ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΣΙΩΖΟ με θητεία 5 χρόνων.

Όμως η συμβολή και η προσφορά ενός βουλευτή δεν «ζυγίζονται» με τα χρόνια της θητείας τους, αλλά με τις συγκεκριμένες πράξεις τους.

Τα έργα του Κόμβου του Αγίου Δημητρίου σταμάτησαν τον Ιούλιο του 2011, πριν από 30 μήνες.

Και σταμάτησαν ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ των 3 πρώην βουλευτών, που δέχτηκαν τα συγχαρητήρια του ΒΑΣΙΛΗ ΨΑΘΑ, χωρίς βέβαια από δική τους υπαιτιότητα.
Και ξανάρχισαν επί των ημερών των τριών νυν βουλευτών, ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΤΥΛΙΟΥ, ΧΡ. ΓΚΟΚΑ και ΟΛΓΑΣ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ.

Βέβαια όλα αυτά τα γράφουμε για την ιστορία κι όχι για την «αδικία».

Τα γράφουμε και για έναν ακόμη λόγο!

Η δουλειά των βουλευτών είναι «να επιδεικνύουν ενδιαφέρον» για τα ζητήματα και τα θέματα της εκλογικής τους περιφέρειας, άνευ συγχαρητηρίων, τα οποία βεβαίως τα δικαιούνται, όταν αποδεδειγμένα, ξεπερνούν τους εαυτούς τους και πετυχαίνουν τους στόχους τους, κάτι που δεν μπορεί να ειπωθεί για έργα εθνικής εμβέλειας όπως είναι η ΙΟΝΙΑ οδός.
Ο Κόμβος μάλιστα καθυστέρησε αδικαιολόγητα και μόνον ευθύνες μπορούν να αναζητηθούν και να καταλογιστούν.
Αλήθειες που πρέπει να λέγονται, άνευ… συγχαρητηρίων!

ΛΕ-ΣΤΑΣ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top