Η κάθοδος τριών υποψηφίων δημάρχων για το Δήμο Αρταίων, από το χώρο του ΠΑΣΟΚ και κατ’ επέκταση από το χώρο της Κεντροαριστεράς, τοπικά φαιδροποίησαν επικίνδυνα την όλη κατάσταση και αναδεικνύουν Αυτοδιοικητικές τάσεις «αυτοκτονίας» των ιδίων των ενδιαφερόμενων. Η μία υποψηφιότητα «ΚΑΙΕΙ» την άλλη και όλες μαζί τον πολιτικό χώρο από τον οποίο προέρχονται.

«Βλακωδώς» και οι τρεις κάνουν ότι ακριβώς χρειάζεται για να χαθεί ο Δήμος, με φόντο ένα κόμμα, δυστυχώς ευρισκόμενο σε… κώμα και ίσως σε αποσύνθεση!
Διευκρινίζουμε ότι «δεν μας έπιασε ο πόνος» για την τύχη του σημερινού δημάρχου ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΛΕΞΗ και ας «βιάστηκαν» κάποιοι να μας «φορέσουν» την ταμπέλα του.
Δεν μας έπιασε ο πόνος ούτε για την τύχη του ΠΑΣΟΚ, να πάει και στον αγύριστο και λίγο θα είναι, για τα δεινά που προκάλεσε στον τόπο μας.
Δεν μας έπιασε ο πόνος ούτε και για τους υποψηφίους των άλλων χώρων, Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ!

Η οργή μας είναι ότι στην «κασίδα» μας παίζονται προσωπικά παιγνίδια ή… ξεκαθαρίζουν προσωπικοί πολιτικοί λογαριασμοί.
Οι τρεις διεκδικητές του Δήμου Αρταίων ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΛΕΞΚΗΣ, ΠΑΥΛΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΣ και ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, οφείλουν την κοινωνική, προσωπική και πολιτική καταξίωσή τους, στο ΑΜΑΡΤΩΛΟ, άνευ εισαγωγικών, ΠΑΣΟΚ!

Όμως ο Δήμος Αρταίων, ο δικός μας Δήμος, δεν μπορεί να γίνει στίβος «προσωπικών εμπαθειών»!
Πρέπει να είναι στίβος «ευγενών φιλοδοξιών», προσώπων που προβάλουν το κοινό συμφέρον κι όχι το προσωπικό.

Τον σημερινό δήμαρχο ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΛΕΞΗ, ελέω και της διάσπασης της Ν.Δ., στις δημοτικές εκλογές του 2010, επαναλαμβάνουμε, καλώς ή κακώς, οι δημότες τον εμπιστεύτηκαν να χειριστεί τις τύχες τους, μέχρι τις 31 Αυγούστου του 2014.

Ο οποίος ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ, μέχρι να προσαρμόσει το Δήμο Αρταίων στις υπερβολικές απαιτήσεις του «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ», σπατάλησε τη μισή θητεία του.

Και την άλλη μισή και λόγω της οικονομικής κρίσης, προσπάθησε τουλάχιστον να προσφέρει έργο.
Προσπάθησε!
Και τι κατάφερε;

Ευθύνη για την προβολή του έργου του, του… ουσιαστικού του έργου κι όχι του υποτιθέμενου ή του μελλοντικού, την φέρει ο ίδιος, αν έγινε ή δεν έγινε και κανείς άλλος!
Και αυτό το έργο κρίνεται στην κάλπη κι όχι στον καφενέ!
Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ δικαιούται να ζητήσει μια δεύτερη θητεία, όπως το σύνολο των εν ενεργεία δημάρχων μιας μόνο θητείας.

Κι αυτός ο άνθρωπος, βρίσκεται αντιμέτωπος δύο άλλων υποψηφίων, από τον ίδιο χώρο, που δεν αιτιολόγησαν, ούτε και για τους τύπους, την υποψηφιότητά τους.
Αν αυτοί μπορούσαν  να επικαλεστούν 3 ΜΟΝΟ λόγους, που αιτιολογούν την κάθοδό τους σε αυτές τις εκλογές, εμείς μπορούμε να τους παρουσιάσουμε… 103 για αυτή την κίνησή τους και γιατί δεν πρέπει να είναι υποψήφιος ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ.

Όμως το ζητούμενο για τους δημότες, βρίσκεται αλλού!
Θέλουμε υποψηφίους δημάρχους με προτάσεις, με σχεδιασμούς, με οράματα για το Δήμο μας.
Θέλουμε υποψηφίους από όλο το πολιτικό φάσμα, εμείς να τους κρίνουμε, εμείς να τους επιλέξουμε, εμείς να τους… σκυλοβρίσουμε!

Το ΠΑΣΟΚ Άρτας και άσχετα από την πανελλήνια απαξίωσή του, οφείλει να παρέμβει!
Η Ν.Δ., έστω και σιωπηρά, στηρίζει την υποψηφιότητα του ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ και είναι, αρέσει δεν αρέσει, το φαβορί αυτής της αναμέτρησης!

Ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει ευθέως τον ΗΛΙΑ ΚΑΡΑΜΠΙΚΑ και αρέσει δεν αρέσει, είναι ο δεύτερος που διεκδικεί επί ίσοις όροις, το εισιτήριο της δεύτερης Κυριακής.
Από τους 3 υποψηφίους, προερχόμενους από το ΠΑΣΟΚ και από την πρόσφατη ανακαλυφθείσα ανάγκη εκπροσώπησης της Κεντροαριστεράς, ποιος έχει προοπτικές για την δεύτερη Κυριακή; Κανείς!!!

Όμως αυτός ο συγκεκριμένος χώρος πρέπει να έχει ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ διεκδικητή του Δήμου Αρταίων!
Και η ευθύνη, όπως τελευταία διαπιστώσαμε, δεν οφείλεται ΜΟΝΟΝ στους «διασπαστές» ΠΑΥΛΟ ΣΤΑΣΙΝΟ και ΓΙΑΝΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, αλλά και στον ίδιο το δήμαρχο ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΛΕΞΗ.

Ας βάλει ωτασπίδες, ας τιθασεύσει την πρόωρη αλαζονεία του, ας μην κολακεύεται, ας μην ενθουσιάζεται από τον περίγυρό του και ας προσγειωθεί στην πραγματικότητα.

Οι εκλογές δεν είναι διοχετευόμενες και ανούσιες… φωτογραφίες στα ΜΜΕ!

«Π»

Από εταιρία μπαταριών οχημάτων MODILE BATTERY EE που εδρεύει στην Αθήνα.

Ζητείται άτομο για εργασία στο υποκατάστημα της ΑΡΤΑΣ (ΓΕΦΥΡΑ ΑΡΤΑΣ Τ.Κ 47100) για πλήρες ωράριο. Απαραίτητη προϋπόθεση δίπλωμα μοτοσυκλέτας & αυτοκίνητου ηλικίας, έως 40 ετών.

Επικοινωνία στα τηλ. 210-5762834-6937028489

e-mail. για βιογραφικό. info@modilebattery.gr

www.modilebattery.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top