Λίγες ημέρες πριν την Κυριακή των πρόσφατων δημοτικών εκλογών, ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ υποστήριξε ανοιχτά, την καθολική αναγνώριση της όλης κοινωνικής προσφοράς κι όχι μόνον, της Αντιδημάρχου ΒΙΚΥΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗ και εξέφρασε την αισιοδοξία ότι την ώρα της κάλπης, οι αρτινοί θα την επιβραβεύσουν με τη ψήφο τους.
Την ανέδειξαν, πρώτη σε σταυρούς προτίμησης, δημοτική σύμβουλο, όλων των ψηφοδελτίων, αν και ο συνδυασμός της ήρθε τρίτος στη σειρά κι ακόμη, παρά το γεγονός ότι ο αδελφός της ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ, συμμετείχε σε αντίπαλο ψηφοδέλτιο και εκλέχτηκε και δημοτικός σύμβουλος.

Αν δεν είχε προκύψει αυτή η οικογενειακή διάσπαση δυνάμεων, όχι βέβαια με υπαιτιότητα της κ. Βασιλάκη, ο αριθμός ψήφων που θα συγκέντρωνε, ίσως να έφτανε και τις 2.000!
Απόλυτη ΔΙΚΑΙΩΣΗ και ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ του έργου της, που δεν επιδέχεται καμιάς αμφισβήτησης.

Όμως αυτό το έργο θα συνεχιστεί από την νέα Δημοτική Αρχή, που ανέδειξαν οι πρόσφατες εκλογές;
Ο πήχης της Βίκυς είναι πολύ ψηλά και όποιος την διαδεχτεί, θα πρέπει να υπερβάλει εαυτόν, για να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του.

Θα πρέπει να δουλεύει πολλές ώρες, να «ξεχάσει» οικογένεια, να έχει συνέχεια το χέρι στη τσέπη και σε βάρος του δικού του οικογενειακού προϋπολογισμού.
Θα δούμε!

«Π» 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top