Ποτέ δεν θα το φανταζόμουν, ότι θα έγραφα το κείμενο που ακολουθεί, για τον ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, τον υπουργό Υγείας, που «καρατόμησε» αναίτια και άδικα ο πρωθυπουργός ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ. Και τούτο, γιατί πίστευα ότι και αυτός θα ήταν ένας ακόμη αναλώσιμος υπουργός, για να τον καμαρώνουν η σύζυγος και τα παιδιά του και να έχουν να λένε τα εγγόνια του.

Δεν πίστευα ότι ένας πολυλογάς νέος, με αρρωστημένο εθισμό, στα Μέσα Ενημέρωσης και με συμπεριφορά παραδοσιακού κωμικού θεατρικής επιθεώρησης, θα μπορούσε να αναδειχθεί ένας από τους πιο θαρραλέους και αποτελεσματικούς υπουργούς μιας κυβέρνησης.
Και όμως διαψεύστηκα, όπως διαψεύστηκαν όλα τα Μέσα Ενημέρωσης της χώρας, ακόμη και οι αντίπαλοι της ίδιας της σημερινής κυβέρνησης.

Σήμερα όλοι θεωρούν άδικη την απομάκρυνσή του!
Και δεν είναι λίγοι κι εκείνοι που «υποψιάζονται», ότι ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ, αναδιπλώνεται, όσον αφορά τις μεταρρυθμίσεςι που πρέπει να γίνουν στον ευαίσθητο τομέα της Υγείας, υποκύπτοντας στις αντιδράσεις των επαγγελματιών και εμπόρων αυτού του χώρου.

Πως διαφορετικά να εξηγήσει κανείς την «καρατόμηση» του πιο πετυχημένου υπουργού Υγείας, των τελευταίων… 39 χρόνων;
Ποιος, μέχρι σήμερα υπουργός Υγείας, τόλμησε να συγκρουστεί ανοικτά, ανυποχώρητα και «φάτσα μπάλα», με τις συντεχνίες των γιατρών, των φαρμακοποιών, των επαγγελματιών συνδικαλιστών, των προμηθευτών και των «λαμόγιων», που καταλήστευαν τους δημόσιους Οργανισμούς Υγείας;

Ποιος άλλος υπουργός της κυβέρνησης Σαμαρά, «έσπασε αυγά», για να προχωρήσουν οι μεταρρυθμίσεις και να γίνουν πρωτοποριακές τομές στο χώρο της Υγείας, χωρίς να υπολογίζει το προσωπικό πολιτικό κόστος;

Ποιος άλλος υπουργός Υγείας, όλων των μεταπολιτευτικών κυβερνήσεων της χώρας, περιόρισε τις δαπάνες Υγείας, κατά… 70%, τις οποίες καρπώνονταν μεσάζοντες και συντεχνίες;
Ποιο άλλο στέλεχος της Ν.Δ., αντιμετώπιζε αποτελεσματικά στα Μέσα Ενημέρωσης, τους κάθε είδους αυτοπροσδιοριζόμενους αντιμνημονιακούς της αντιπολίτευσης και είχε γίνει το «κόκκινο πανί» για τον ΣΥΡΙΖΑ;

Ερωτήματα, που δεν χρήζουν απάντησης!

Όλοι οι έλληνες, ακόμη και οι κακόπιστοι και οι αντίπαλοι, γνωρίζουν ποιος ήταν αυτός ο υπουργός.

Λέγεται ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, με το υποτιμητικό, κατά τον ΣΥΡΙΖΑ, επάγγελμα του… βιβλιοπώλη, βλακώδες επιχείρημα που το χρησιμοποιούσαν τα στελέχη αυτού το κόμματος, όταν στα πάνελ τους «έκανε με τα κρεμμυδάκια», κατά πως λένε σε αυτές τις περιπτώσεις.
Βέβαια ο παθιασμένος Άδωνις, δεν αποδείχτηκε μόνον υπέρμαχος μεταρρυθμιστής, τολμηρός και αποτελεσματικός υπουργός, «σκληρό καρύδι» για τους αντιπάλους του.

Είναι και από τους πιο μορφωμένους και διαβασμένους της Βουλής των Ελλήνων.

Επαναλαμβάνω ότι ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα έπλεκα το εγκώμιο του, αλλά όπως έλεγε και ο Σαίξπηρ, ποτέ μη λες ποτέ!
Κλείνοντας, θα πω και τούτο: «Μακάρι σε κάθε κυβέρνηση,να υπάρχουν, όχι πολλοί, δυο – τρεις υπουργοί, σαν τον Γεωργιάδη, μήπως και πάρουν, τουλάχιστον τα πάνω τους και οι υπόλοιποι μισοκακόμοιροι, του ναι μεν, αλλά, συνάδελφοί τους»!

ΛΕ-ΣΤΑΣ

Από εταιρία μπαταριών οχημάτων MODILE BATTERY EE που εδρεύει στην Αθήνα.

Ζητείται άτομο για εργασία στο υποκατάστημα της ΑΡΤΑΣ (ΓΕΦΥΡΑ ΑΡΤΑΣ Τ.Κ 47100) για πλήρες ωράριο. Απαραίτητη προϋπόθεση δίπλωμα μοτοσυκλέτας & αυτοκίνητου ηλικίας, έως 40 ετών.

Επικοινωνία στα τηλ. 210-5762834-6937028489

e-mail. για βιογραφικό. info@modilebattery.gr

www.modilebattery.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top