Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών που έγινε στο Ολυμπιακό Στάδιο στην Αθήνα από 22 έως 27 Ιουλίου 2013 συμμετείχαν οι 6 κολυμβητές του αγωνιστικού τμήματος του Α.Ο. Δόξα Άρτας, Ψυλλιάς Φίλιππος ,  Βάσσος Νεκτάριος, Ψυλλιάς Αλέξανδρος, Χλέτσης Άγγελος , Κατσιγιάννη Κωνσταντίνα & Γαλήνα Αλεξάνδρα. Οι κολυμβητές μας δεν απέσπασαν κάποια σημαντική διάκριση. Όμως οι επιδόσεις και η συμμετοχή τους και μόνο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα θεωρείται μεγάλη επιτυχία αν αναλογιστεί κανείς ότι η προπόνησή τους υστερεί με εκείνη των υπόλοιπων ομάδων τα τελευταία 6 χρόνια.

Ελπίζουμε η σωστή χρήση του ισοθερμικού καλύμματος της πισίνας που αγοράστηκε με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Ηπείρου να βοηθήσει στο να μην κλείνει το κολυμβητήριό μας για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα κάθε χειμώνα στα μέσα της προετοιμασίας. Ας τηρηθούν επιτέλους οι υποσχέσεις των αρμόδιων φορέων για την αλλαγή τρόπου θέρμανσης ώστε να μην κλείσει το κολυμβητήριο τη χρονιά που έρχεται για να μπορέσουν οι κολυμβητές του αγωνιστικού και προαγωνιστικού τμήματος να προπονηθούν σωστά και να πετύχουν καλύτερες  διακρίσεις. Μικρότεροι Δήμοι με λιγότερες δυνατότητες μπόρεσαν να στηρίξουν ανάλογες αγωνιστικές προσπάθειες, ο Δήμος Αρταίων δεν μπορεί ή δεν θέλει; 
Φθάνοντας στο τέλος της κολυμβητικής περιόδου το Τμήμα Κολύμβησης θέλει να ευχαριστήσει τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, τον ΑRTV, το ΔΙΑ SPORTS CLUB ΠΙΣΙΝΑ (Μπεκιάρης Αντώνιος ), τις κολυμβητικές ομάδες και το Δ.Σ του ΕΑΝΚ Ιωαννίνων, τους φίλους και τους γονείς του Συλλόγου, που για μια ακόμη χρονιά στήριξαν και ανέδειξαν την επίπονη προσπάθεια των κολυμβητών μας.

Τέλος τα θερμά συγχαρητήρια του τμήματος κολύμβησης στην Αρτινή κολυμβήτρια και πρώην μέλος του αγωνιστικού τμήματος του συλλόγου μας Μάνθα Έλλη για την κατάκτηση 1 χρυσού, 2 ασημένιων και 1 χάλκινου μεταλλίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.
Καλό καλοκαίρι σε όλους!!

Από εταιρία μπαταριών οχημάτων MODILE BATTERY EE που εδρεύει στην Αθήνα.

Ζητείται άτομο για εργασία στο υποκατάστημα της ΑΡΤΑΣ (ΓΕΦΥΡΑ ΑΡΤΑΣ Τ.Κ 47100) για πλήρες ωράριο. Απαραίτητη προϋπόθεση δίπλωμα μοτοσυκλέτας & αυτοκίνητου ηλικίας, έως 40 ετών.

Επικοινωνία στα τηλ. 210-5762834-6937028489

e-mail. για βιογραφικό. info@modilebattery.gr

www.modilebattery.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top