Από το Τμήμα Κοινωνικής Πρόνοιας & Αλληλεγγύης του Δήμου Αρταίων ανακοινώνεται ότι πλέον της συγκέντρωσης ρουχισμού που ήδη πραγματοποιείται, ξεκινάει από τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013 και η συλλογή χρησιμοποιημένου σχολικού υλικού ή βοηθημάτων προηγουμένων ετών καθώς και όποιες προσφορές σε σχολικά είδη ( τσάντες, τετράδια, κασετίνες, ντοσιέ, στυλό, μολύβια, υλικά σχεδίασης και ζωγραφικής, επιτραπέζια παιχνίδια, κλπ. ) προκειμένου να διατεθούν σε παιδιά που έχουν ανάγκη.

Με αφορμή την πρωτοβουλία αυτή, η Αντιδήμαρχος κ. Βασιλάκη Βικτωρία, ανέφερε τα εξής: «Στόχος της δράσης αυτής είναι η ανακούφιση οικογενειών της περιοχής μας που αδυνατούν  να καλύψουν τις ανάγκες των παιδιών τους στα σχολικά. Σ’ αυτούς τους κρίσιμους καιρούς καλούνται οι συμπολίτες μας να δείξουν για άλλη μια φορά έμπρακτα την ευαισθησία και την αλληλεγγύη τους, στηρίζοντας με την προσφορά τους αυτή την πρωτοβουλία. Είναι μια ευκαιρία και για τα ίδια τα παιδιά να εκδηλώσουν την αλληλεγγύη τους και την ωριμότητά τους συμμετέχοντας σε τέτοιες κοινωνικές δράσεις.»

Η συγκέντρωση του υλικού θα γίνεται από τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013 μέχρι την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013 στο κτίριο που μεταφέρθηκε η υπηρεσία Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Αρταίων, επί της περιφερειακής οδού, αρ.82, τις ώρες 09.00- 12.00. Τηλ. επικοινωνίας: 26810 21005 και 26810 23886.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΤΟΥ DADA ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ Facebook του DADA ΕΔΩ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top