«Πετύχαμε περισσότερα από ότι υποσχεθήκαμε, ζητάμε να μας κρίνουν αυστηρά για τα δουλειά μας και το έργο μας, ζητάμε ανανέωση της εντολής, για να ολοκληρώσουμε το Δημοτικό μας Πρόγραμμα»!

Τα παραπάνω ανήκουν στον πρώην πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, νυν Αντιδημάρχο, και εκ νέου υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο ΚΩΣΤΑ ΤΡΑΜΠΑ, ο οποίος, μίλησε στον «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ», δίνοντας απαντήσεις σε μια σειρά ερωτήσεών μας, εν όψει των δημοτικών εκλογών του ερχόμενου Μαΐου.

 

Πιο συγκεκριμένα:

Κύριε Τράμπα, τον ερχόμενο Μάιο οι πολίτες-δημότες του Δήμου Αρταίων, με την ψήφο τους, θα κρίνουν το έργο της σημερινής Δημοτικής Αρχής, στην οποία είστε και μέλος. Η δική σας εκτίμηση ποια είναι;

«Είμαι βέβαιος ότι ο αποτέλεσμα θα είναι θετικό, γιατί όλα τα μέλη της δημοτικής μας παράταξης, ξεπεράσαμε τους εαυτούς μας και πετύχαμε περισσότερα από ότι υποσχεθήκαμε. Εμείς ζητάμε από τους συνδημότες μας, να μας κρίνουν αυστηρά για τη δουλειά μας και το έργο μας. Αν αυτό πράξουν, η επιλογή είναι μια και υπεύθυνη. Είναι ψήφος στον συνδυασμό μας «ΑΡΤΙΝΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ».

 

Είχατε και προβλήματα στην όλη λειτουργία της Δημοτικής ομάδας. Σε τι βαθμό αυτά επηρέασαν τις προσπάθειές σας;

«Υπήρξαν προβλήματα συνηθισμένα, αλλά όχι ικανά, να ανακόψουν τη δημιουργική μας πορεία. Όλοι μαζί, σαν μια «γροθιά», προχωρήσαμε πιο δυνατά και πιο αποφασιστικά για την υλοποίηση των στόχων μας, τους οποίους πετύχαμε στο μεγαλύτερο μέρος τους».

 

Σημείο αναφοράς αυτών των εκλογών, είναι και ο εκλογικός νόμος της απλής αναλογικής, που για πρώτη φορά θα ισχύσει σε δημοτικές εκλογές. Η δική σας άποψη ποια είναι;

«Χαρακτηρίστηκε νόμος συνευθύνης, αναλογικής εκπροσώπησης και πολιτικών συγκλήσεων. Ωραίο ακούγεται, δύσκολο στην υλοποίηση. Πολύ φοβάμαι ότι θα προκαλέσει πολλά και σοβαρά προβλήματα στην ομαλή λειτουργία των δημοτικών συμβουλίων. Σε κάθε περίπτωση, η απλά αναλογική, δεν είναι ακόμη στην κουλτούρα του λαού μας και αυτό δεν θα αργήσει να φανεί. Ωστόσο, ας αναμένουμε να δούμε τη λειτουργία της στην πράξη».

 

Είπατε πως πετύχατε περισσότερα από ότι υποσχεθήκατε, που θα πει ότι έχετε νέο Δημοτικό Πρόγραμμα για την επόμενη θητεία σας. Αν έτσι είναι, ποιες θα είναι οι βασικές του προτεραιότητες;

«Στις προηγούμενες εκλογές παρουσιάσαμε ένα πρόγραμμα, με ορίζοντα δεκαετίας. Πετύχαμε πολλά, αλλά όχι όλα. Γι’ αυτό και στις επόμενες εκλογές, ζητάμε από τους συνδημότες μας, ανανέωση της εντολής των, για να ολοκληρώσουμε το έργο μας. Βέβαια και για αυτές τις εκλογές, έχουμε πρόγραμμα, για τα επόμενα βήματά μας, το οποίο θα το παρουσιάσει ο επικεφαλής του συνδυασμού μας και υποψήφιος Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης».

 

Μιλάτε με σιγουριά για νίκη σας και στην κούρσα των επόμενων εκλογών. Από πού πηγάζει αυτή η σιγουριά;

«Από το γεγονός ότι ο κορμός του ψηφοδελτίου μας είναι σχεδόν ο ίδιος και οι ανανεώσεις και διευρύνσεις που το συμπληρώνουν το κάνουν πιο ισχυρό. Έχουμε δυνατή ομάδα από κάθε άποψη και αυτό είναι το μεγαλύτερο εκλογικό μας ατού σε αυτή την αναμέτρηση.

 

Ο προσωπικός σας στόχος;

«Πρώτος στόχος όλων μας είναι η δυναμική επικράτηση του συνδυασμού μας και η επανεκλογή του Χρήστου Τσιρογιάννη. Προσωπικός μου στόχος σίγουρα είναι η επανεκλογή μου και για το λόγο αυτό ζητώ την ψήφο των συνδημοτών μου».

 

Το μήνυμά σας προς τους δημότες-ψηφοφόρους;

«Να μην λείψει κανείς από αυτή την εκλογική αναμέτρηση, μια αναμέτρηση ιδιαίτερα καθοριστική. Καμιά ψήφος δεν πρέπει να πάει χαμένη, γιατί ίσως να είναι και καθοριστική για το αποτέλεσμα. Την ώρα της κάλπης να πρυτανεύσει η λογική και όχι το συναίσθημα, η ευθύνη κι όχι ο ωχαδελφισμός, το κοινό συμφέρον κι όχι μόνο το ατομικό. Εύχομαι αυτές οι εκλογές να διεξαχθούν άψογα κι όπως ταιριάζει στην ιστορία και τον πολιτισμό όλων των αρτινών. Ευχαριστώ».  

    

 

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΤΟΥ DADA ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ Facebook του DADA ΕΔΩ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top