Επίσκεψη, στην Περιφέρεια Ηπείρου και στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου-Δυτ. Μακεδονίας πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αρταίων κ. Τσιρογιάννης, συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Αρταίων κ. Σερβετά  και τον Διευθυντή Προγραμματισμού Οργάνωσης και ΤΠΕ, κ.  Τζαχρήστα.

Στην Περιφέρεια, αρχικά ο Δήμαρχος είχε συζήτηση, με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Καχριμάνη, σχετικά με τους διαθέσιμους πόρους και τις κατευθυντήριες γραμμές της νέας προγραμματικής περιόδου. Αμέσως μετά συναντήθηκε με την Αντιπεριφερειάρχη κα Καλογιάννη και συζήτησαν για τις κατηγορίες των έργων στα οποία θα πρέπει να δοθεί προτεραιότητα από πλευράς του Δήμου στο αμέσως προσεχές διάστημα.

 Στα θετικά των συναντήσεων θα πρέπει να καταγραφεί το γεγονός ότι, ειδικά για τα έργα των δικτύων αποχέτευσης, για τα οποία υπάρχουν ώριμες μελέτες από την Περιφέρεια για τους περισσότερους οικισμούς του Δήμου Αρταίων,  υπάρχει κεντρικός σχεδιασμός για την υλοποίησή τους.

Στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τη  Γενική Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτ. Μακεδονίας κα Ευταξά και υπηρεσιακά στελέχη κατά την  οποία, πέραν των καθαρά υπηρεσιακών θεμάτων, που αφορούσαν κυρίως το πρόγραμμα «Θησέας», συζητήθηκε και το φλέγον ζήτημα της οριοθέτησης του Αράχθου, που θα δώσει λύση τόσο στην αντιπλημμυρική θωράκιση όλης της πεδινής ζώνης του Νομού όσο και στο χρόνιο πρόβλημα της αδυναμίας οικιστικής ανάπτυξης περιοχών όπως η Ελεούσα. Η κα Γενική Γραμματέας ήταν γνώστης του προβλήματος και δήλωσε ότι θα συνδράμει για την εξεύρεση οριστικής λύσης.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΑΣ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

ENOIKIAZETAI δυάρι στην άνω πόλη, 1ος όροφος. Τιμή 220 ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται η δαπάνη ρεύματος και νερού. Τηλ. 6939 871864

-------------------------------

ΖΗΤΕΙΤΑΙ Μονοκατοικία ή ισόγειο διαμέρισμα για συνταξιούχους, έως 250 ευρώ μίσθωμα. Τηλ΄6983 464977

........................................................................

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

 

Go to top