«Η ΟΣΕΓΟ καταγγέλλει την Διοίκηση του Αγροτικού Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Άρτας για αντεργατική και αντιδημοκρατική συμπεριφορά σε βάρος του συναδέλφου Παναγιώτη Κυρτσιά Προέδρου του Σωματείου των εργαζομένων στο Συνεταιρισμό , μέλους της Διοίκησης της Ομοσπονδίας μας και Γεν. Γραμματέα του Εργατικού Κέντρου Άρτας.

Η συνδικαλιστική δράση του συναδέλφου «ενοχλεί» τους Διοικούντες στον Συνεταιρισμό που εντέχνως προσπαθούν να φορτώσουν στους εργαζόμενους την κακή πορεία του Συνεταιρισμού παρόλο τις θυσίες των εργαζομένων που ενώ τους οφείλονται δεδουλευμένες αποδοχές παλαιότερων μηνών(7μηνο) συνεχίζουν να προσφέρουν καθημερινά την εργασία τους.

Η επιχειρούμενη παρέμβασή τους στις ερχόμενες εκλογές του Σωματείου είναι πέρα για πέρα αντεργατική και αντιδημοκρατική ενέργεια που θα καταδικαστεί από τους εργαζόμενους, οι οποίοι με υπεύθυνη στάση θα επιλέξουν να τους εκπροσωπήσουν αυτούς που αγωνίζονται καθημερινά για τα δικαιώματα τους.

Κύριοι Διοικούντες, ο συνεταιρισμός είναι Οργάνωση της Κοινωνικής Οικονομίας και πρέπει να λειτουργεί με δημοκρατικές διαδικασίες και όχι ασκώντας διοίκηση, εφαρμόζοντας μεθόδους παράνομες, αντεργατικές και αντικοινωνικές διώκοντας τους συνδικαλιστές, παρακολουθώντας με κάμερες τους εργαζόμενους και δίνοντας κάποια «ψίχουλα» παραπάνω σε κάποιους εργαζόμενους με κύριο σκοπό την διάσπαση τους.

Οι εργαζόμενοι θα σας στείλουν σύντομα την απάντηση τους ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ και να έχετε υπόψιν σας η ανάπτυξη του Συνεταιρισμού πρέπει να γίνει με τους εργαζόμενους. 

Καλούμε την Τοπική Επιθεώρηση Εργασίας να βάλει «φρένο» στις αντεργατικές και παράνομες πρακτικές της Διοίκησης του Συνεταιρισμού και να σταματήσουν οι διώξεις σε εργαζόμενους και συνδικαλιστές.»

 

jsn-modulecontainer">

ZHTETAI BΡΕΦΙΚΟ ΚΡΕΒΑΤΙ

Παλιό βρεφικό κρεβάτι ζητείται ΔΩΡΕΑΝ. ΑΡΤΑ τηλ. 6983 464977

ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΛΥΟΜΕΝΟΥ

Πωλείται σκελετός λυόμενου για γραφείο, αποθήκη, εξοχικό, 2,5 Χ 6 μέτρα, με δοκούς 6 Χ 6 εκ., βαμμένος. Τιμή ΜΟΝΟ 250 ευρώ. Τηλ. 6983 464977

ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ

Ενός τόνου, 100 ευρώ. Τηλ. 6983 464977

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ Τριάρι 1ου ορόφου, Πραμάντων 2 - Άρτα. Τιμή 100 ευρώ/μήνα. Πληροφορίες 6940 568614.

Go to top