«Η ΟΣΕΓΟ καταγγέλλει την Διοίκηση του Αγροτικού Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Άρτας για αντεργατική και αντιδημοκρατική συμπεριφορά σε βάρος του συναδέλφου Παναγιώτη Κυρτσιά Προέδρου του Σωματείου των εργαζομένων στο Συνεταιρισμό , μέλους της Διοίκησης της Ομοσπονδίας μας και Γεν. Γραμματέα του Εργατικού Κέντρου Άρτας.

Η συνδικαλιστική δράση του συναδέλφου «ενοχλεί» τους Διοικούντες στον Συνεταιρισμό που εντέχνως προσπαθούν να φορτώσουν στους εργαζόμενους την κακή πορεία του Συνεταιρισμού παρόλο τις θυσίες των εργαζομένων που ενώ τους οφείλονται δεδουλευμένες αποδοχές παλαιότερων μηνών(7μηνο) συνεχίζουν να προσφέρουν καθημερινά την εργασία τους.

Η επιχειρούμενη παρέμβασή τους στις ερχόμενες εκλογές του Σωματείου είναι πέρα για πέρα αντεργατική και αντιδημοκρατική ενέργεια που θα καταδικαστεί από τους εργαζόμενους, οι οποίοι με υπεύθυνη στάση θα επιλέξουν να τους εκπροσωπήσουν αυτούς που αγωνίζονται καθημερινά για τα δικαιώματα τους.

Κύριοι Διοικούντες, ο συνεταιρισμός είναι Οργάνωση της Κοινωνικής Οικονομίας και πρέπει να λειτουργεί με δημοκρατικές διαδικασίες και όχι ασκώντας διοίκηση, εφαρμόζοντας μεθόδους παράνομες, αντεργατικές και αντικοινωνικές διώκοντας τους συνδικαλιστές, παρακολουθώντας με κάμερες τους εργαζόμενους και δίνοντας κάποια «ψίχουλα» παραπάνω σε κάποιους εργαζόμενους με κύριο σκοπό την διάσπαση τους.

Οι εργαζόμενοι θα σας στείλουν σύντομα την απάντηση τους ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ και να έχετε υπόψιν σας η ανάπτυξη του Συνεταιρισμού πρέπει να γίνει με τους εργαζόμενους. 

Καλούμε την Τοπική Επιθεώρηση Εργασίας να βάλει «φρένο» στις αντεργατικές και παράνομες πρακτικές της Διοίκησης του Συνεταιρισμού και να σταματήσουν οι διώξεις σε εργαζόμενους και συνδικαλιστές.»

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΑΣ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

ENOIKIAZETAI δυάρι στην άνω πόλη, 1ος όροφος. Τιμή 220 ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται η δαπάνη ρεύματος και νερού. Τηλ. 6939 871864

-------------------------------

ΖΗΤΕΙΤΑΙ Μονοκατοικία ή ισόγειο διαμέρισμα για συνταξιούχους, έως 250 ευρώ μίσθωμα. Τηλ΄6983 464977

........................................................................

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

 

Go to top