Με συντονισμένες προσπάθειες του Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Γεώργιου Στύλιου, της Διοίκησης του Νοσοκομείου Άρτας και των εργαζομένων του Νοσοκομείου,  διευθετήθηκε η οικονομική κάλυψη της υπερωριακής εργασίας του προσωπικού του Νοσοκομείου Άρτας και των Κέντρων Υγείας του Νομού Άρτας.

Άμεσα  θα πληρωθεί η υπερωριακή απασχόληση του μόνιμου προσωπικού και του προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου, όλων των εργαζομένων του Νοσοκομείου Άρτας και των Κέντρων Υγείας του Νομού, εκτός των γιατρών. Για το έτος 2014 θα κατενεμηθούν στον προϋπολογισμό επιπλέον 107 χιλιάδες ευρώ. Αυτό σημαίνει αύξηση 35% στις αποδοχές των εργαζομένων για την υπερωριακή τους εργασία. Αφορά σε 400 περίπου εργαζομένους του νοσοκομείου, ο καθένας από τους οποίους θα πάρει από  500 έως  800 ευρώ περίπου, για την υπερωριακή του απασχόληση. Το σημαντικό είναι ότι το επιπλέον ποσό των  107 χιλιάδες ευρώ θα συμπεριληφθεί  και στον επόμενο προϋπολογισμό. 

Ο Υφυπουργός κ. Στύλιος ευχαρίστησε για την θετική αυτή εξέλιξη τον πρώην Υπουργό Υγείας κ. Άδωνι Γεωργιάδη και τον νυν υπουργό Υγείας κ. Μάκη Βορίδη. Επίσης, ευχαρίστησε τη Διοίκηση του Νοσοκομείου και τους εργαζομένους  για τις προσπάθειες που καταβάλουν και για τη συνδρομή τους στην παροχή υπηρεσιών υγείας στους πολίτες. Το Νοσοκομείο Άρτας είναι από τα καλύτερα νοσοκομεία  της Ελλάδας, παρέχοντας υπηρεσίες στο νομό Άρτας αλλά και στους όμορους νομούς. Συγκεκριμένα, 12.500  πολίτες επισκέπτονται κάθε μήνα το νοσοκομείο, εκ των οποίων το 65% είναι από το νομό Άρτας και το 35% από όμορους νομούς. Βασική επιδίωξη είναι η διαρκής αναβάθμιση και ενδυνάμωση το νοσοκομείου για να παρέχει ακόμη υψηλότερης ποιότητας υπηρεσίες υγείας.

 

 

 

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top