Με τα παιχνίδια Μηχανικοί-Πυροσβεστική και Ιατρικός Σύλλογος-Νοσοκομείο ξεκίνησε το απόγευμα της Πέμπτης το 1ο Εργασιακό Πρωτάθλημα Μπάσκετ που διοργανώνει ο Δήμος Αρταίων.

Στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης το τζάμπολ δόθηκε από το Δήμαρχο Αρταίων Χρήστο Τσιρογιάννη, σε μια διοργάνωση που έχει σαν στόχο να καταστεί θεσμός και να φέρει κοντά εκατοντάδες εργαζόμενους όλων των επαγγελματικών κλάδων στην περιοχή μας.
«Ξεκινήσαμε μια πιλοτική προσπάθεια με στόχο να προωθήσουμε το μαζικό αθλητισμό και προσφέρουμε την ευκαιρία σε συμπολίτες μας να ξεφύγουν από τη δύσκολη εργασιακή καθημερινότητα και συσφίξουμε τις σχέσεις μεταξύ μας.  Από την επόμενη διοργάνωση, το προσεχές φθινόπωρο, θέλουμε να διευρυνθεί το πρωτάθλημα με συμμετοχή όλο και περισσότερων επαγγελματικών κλάδων, με στόχο να προάγουμε τον αθλητισμό στην περιοχή μας. Ως Δήμος Αρταίων συνεχίζουμε την καθημερινή εργασία για βελτίωση των αθλητικών υποδομών, ώστε να προσφέρουμε στους αθλούμενους τις καλύτερες δυνατές συνθήκες» αναφέρει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Αρταίων.
Στο 1ο Εργασιακό πρωτάθλημα συμμετέχουν 11 ομάδες και συγκεκριμένα: Μηχανικοί, Ιατρικός Σύλλογος Άρτας, Ράδιο Ταξί Άρτας, Νοσοκομείο Άρτας, Πυροσβεστική Άρτας, Περιφερειακή Ενότητα Άρτας, Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ, Αστυνομία, Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Άρτας, ΤΕΙ Ηπείρου (Άρτας) και ο Δήμος Αρταίων. Οι ομάδες είναι χωρισμένες σε δύο ομίλους και ο τελικός είναι προγραμματισμένος για τις 13 Ιουνίου. Όλοι οι αγώνες  θα πραγματοποιηθούν στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Άρτας.
Το 1Ο Εργασιακό Πρωτάθλημα Άρτας συνεχίζεται αύριο Πέμπτη με δύο αγώνες. Στις 18:30 θα παίξουν Δήμος-Πολιτιστικό Κέντρο ΟΤΕ και στις 20:30 Αστυνομία-Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Άρτας.  
Το αναλυτικό πρόγραμμα έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Αρταίων www.arta.gr, ενώ έχει δημιουργηθεί σελίδα στο facebook με την ονομασία «Εργασιακό Πρωτάθλημα Μπάσκετ ΑΡΤΑΣ», όπου θα αναρτώνται τα αποτελέσματα και τα νέα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top