Σύμφωνα με πληροφορίες μας, που δεν στάθηκε δυνατόν μέχρι στιγμής να τις διασταυρώσουμε, ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, ΠΑΥΛΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΣ, δήλωσε προχθές ανεπίσημα στο Χανόπουλο σε γνωστούς και φίλους του, ότι στις επόμενες εκλογές θα διεκδικήσει το αξίωμα του δημάρχου Αρταίων.
Ως γνωστόν ο κ. Στασινός είχε παραιτηθεί από βουλευτής λόγω διαφωνιών με τις πολιτικές του κόμματός του και τη θέση του την πήρε ο νυν βουλευτής ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΟΚΑΣ.

Βέβαια οι λόγοι της παραίτησής του, δεν ήταν μόνον οι διαφωνίες του, αλλά και γιατί διαφορετικά φανταζότανε την πολιτική και όπως τη γνώρισε… απογοητεύτηκε!

Σαν ένα μικρό πρώτο σχόλιο, από την πλευρά μας, θα πούμε μόνο τούτο: Αν πράγματι αποφάσισε να διεκδικήσει το Δήμο Αρταίων, στις σημερινές μάλιστα δύσκολες συνθήκες για το χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και όπως αρνητικά είναι διαμορφωμένο το κλίμα, για τον πολιτικό του χώρο, έχοντας απέναντί του και τον νυν δήμαρχο ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΛΕΞΗ, προερχόμενος από τον ίδιο χώρο, τότε αδυνατούμε να ερμηνεύσουμε πολιτικά τις σκέψεις του και τις προσωπικές του φιλοδοξίες!

Ο «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ» είχε καλές σχέσεις μαζί του, «χειροκρότησε» την εκλογή του στο βουλευτικό αξίωμα, κριτικάρισε αρνητικά την μετέπειτα παραίτησή του και τον θεωρεί ένα από τα σημαντικότερα στελέχη της τοπικής κοινωνίας.

Για την τυχόν εμπλοκή του, στις επόμενες δημοτικές εκλογές, θα πάρουμε θέση, όταν ανακοινωθεί επίσημα η υποψηφιότητά του!

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

--------------------------------------------------------

ΠΩΛΕΙΤΑΙ σόμπα υγραερίου, καινούργια. 60 ευρώ. Τηλ. 6983 464977

Go to top