paratiritis-artas.gr

 

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τελικά εμπαίζει τα θύματά της, μεγάλη τράπεζα, που κάνανε «φτερά οι καταθέσεις τους σε υποκατάστημα της Άρτας.

Η υπόθεση μετράει αρκετούς μήνες. Ήρθε στη δημοσιότητα προ πολλών ημερών από τον «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ», τα θύματα ψάχνουν να βρούνε άκρη, ανέλαβε κλιμάκιο τις έρευνες, αλλά τα αποτελέσματα κανείς δεν τα γνωρίζει.
Σε σχετική επαφή που είχαμε με το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων των κεντρικών της τράπεζας, μας διαβεβαίωσαν και με κατηγορηματικό τρόπο ότι το πόρισμα θα γίνει γνωστό στους ενδιαφερόμενους, μέχρι τα τέλη Ιουνίου.
Κι ακόμη οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τοπικό κατάστημα για να πληροφορούνται για την εξέλιξη του θέματός τους, όπως αυτοί θέλουν.
Το πόρισμα δεν ήρθε, το τοπικό κατάστημα δηλώνει άγνοια για το περιεχόμενό του και τις εξελίξεις της υπόθεσης, το άγχος, η αγωνία και η αβεβαιότητα βασανίζει αυτούς τους ανυποψίαστους και απονήρευτους συμπολίτες μας.
Μάλιστα κάποιο από τα θύματα ειδοποιήθηκε την Πέμπτη 19 Ιουνίου να πάει στο υποκατάστημα Άρτας, τη Δευτέρα 23 Ιουνίου, για την υπόθεσή του, ο άνθρωπος ήρθε από την Αθήνα που βρίσκονταν και δεν βρήκε κανέναν υπεύθυνο για την ενημέρωσή του.
Διαμαρτυρόμενο για αυτή την μεταχείριση, του είπανε ότι τελικά θα ενημερωθεί με… email!!!
Που σημαίνει καθαρός εμπαιγμός από την πλευρά της Τράπεζας.
Γιατί όμως;
Την ερχόμενη Δευτέρα θα ρωτήσουμε το γιατί και φυσικά, θα δώσουμε και συνέχεια, αν αυτό χρειαστεί.
Παρακάτω μεταφέρουμε πρόσφατο κείμενό μας για αυτό το θέμα:

Έκαναν «φτερά» καταθέσεις ανυποψίαστων πελατών από Τράπεζα της Άρτας!

«Χέρι σε καταθέσεις ανυποψίαστων πελατών μεγάλης Τράπεζας της Άρτας, έβαλαν κάποιοι ή κάποιος, σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες και όχι μόνον, πληροφορίες του «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ» Άρτας.
Οι καταθέσεις των εν λόγω θυμάτων έκαναν «φτερά», έχουν γίνει σχετικές καταγγελίες και αγωγές, ήρθε κλιμάκιο της εν λόγω Τράπεζας γι’ αυτό το θέμα πριν από 40 περίπου ημέρες και θα επανέλθει την ερχόμενη εβδομάδα και οι εκτιμήσεις της ζημιάς προς το παρόν ξεπερνούν κατά πολύ τις 500.000 €, ενώ οι έρευνες θα συνεχιστούν.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες μας, o δράστης ή οι δράστες, έκαναν «αναλήψεις» διάφορων ποσών από κάθε λογαριασμό, εν αγνοία των καταθετών, τους οποίους, διαβεβαίωναν ότι τα τραπεζικά «κέρδη» τους, κατόπιν της δικής τους διαχείρισης, είναι πολύ μεγάλα.
Όταν τα θύματα υποψιάστηκαν ότι κάτι δεν πάει καλά, πήγαν στην τράπεζα για ενημέρωση βιβλιαρίων τους και έπαθαν σοκ.
Δεν βρήκαν ούτε ένα ευρώ!
Ο «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ» επικοινώνησε απευθείας με αρμόδιους του υποκαταστήματος Άρτας, αλλά δεν πήρε κάποια ικανοποιητική απάντηση, παραπέμποντάς μας στην κεντρική διεύθυνση, ενήμερη δε για το ζήτημα είναι και η τοπική εισαγγελική Αρχή.
Θα πρέπει να πούμε ότι παρόμοια περίπτωση είχαμε και πριν από δύο χρόνια, στο ίδιο υποκατάστημα Τράπεζας Άρτας, το οποίο, μόνο ο «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ» έφερε τότε στη δημοσιότητα.
Σημειώνουμε ότι τα θύματα αυτής της ιστορίας είναι απλοί και απονήρευτοι συνάνθρωποί μας και έχουν εμπλακεί σε δικαστικές περιπέτειες, χωρίς οι ίδιοι να φέρουν καμία ευθύνη και χωρίς να γνωρίζουν ΑΝ, ΠΩΣ και ΠΟΤΕ θα βρουν το δίκιο τους.
Τέλος θα πρέπει η εν λόγω Τράπεζα να δώσει άμεση λύση σε αυτό το πρόβλημα, οφείλει να το κάνει έναντι των συγκεκριμένων καταθετών – πελατών, αλλά και έναντι όλων των πελατών της, χωρίς άσκοπες χρονοτριβές και προσπάθειες αποφυγής των ευθυνών της.
Για το θέμα αυτό θα επανέλθουμε, με «ονόματα και διευθύνσεις»!

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

 


 

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΔΥΑΡΙ ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

Ζητείται άμεσα κατοικία για ενοικίαση, 2 δωματίων, ισόγεια ή 1ου ορόφου, στην πόλη της Άρτας, περιθώριο μέχρι τα τέλη Μαϊου

τηλ. 6983 464977

-----------------------------------------------------------

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ επαγγελματικός χώρος 67 τ.μ. Αμβρακίας 18 (πλησίον ταχυδρομείου).

τηλ. 6948 078208 και 6944 662317

-----------------------------------------------------------

jsn-modulecontainer">

Σύνδεση μελών

Go to top