Νούμερα «τραβηγμένα από τα μαλλιά» παρουσιάζει δημοσκόπηση της OPINION POLL,  για την Άρτα και για λογαριασμό της εφημερίδας «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ», που δεν αντέχει σε καμία απολύτως λογική και κριτική και για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις στην περιοχή μας, ούτε στο ελάχιστο δεν αγγίζει την πραγματικότητα.

Με αυθαιρεσίες, με λάθη, και με χονδροκομμένες παραλείψεις, που δίνουν το δικαίωμα στον καθένα μας, όχι απλά να την αμφισβητήσει, ως προς την αντικειμενικότητά τους, αλλά και να πιστέψει ότι πραγματοποιήθηκε παραλείψεις, που δίνουν το δικαίωμα στον καθένα μας, όχι απλά να την αμφισβητήσει, αλλά και να πιστέψει ότι πραγματοποιήθηκε για εξυπηρέτηση κάποιων σκοπιμοτήτων.
Ξεκινάμε με τα αποτελέσματα αυτής της δημοσκόπησης, τα οποία τα χαρακτηρίζουμε «θολά» και τα οποία… «βγάζουν μάτι» ως προς την σκοπιμότητά της.
Καταρχάς, ενώ μιλούν υποτίθεται για την Άρτα και ποιοι δημοσκοπικά «τραβάνε», οι επιλογές των προσώπων είναι αυθαίρετες και ελλιπείς και αφορούν τους μισούς δήμους της Άρτας, αφορούν μόνο τη Ν.Δ. και τον μισό ΣΥΡΙΖΑ και πολλά άλλα που δεν αντέχουν κανενός είδους σχολιασμού.
Ας πάρουμε τα «λάφυρα» αυτής της δημοσκόπησης με τη σειρά.
ΕΡΩΤΗΣΗ: «Ποια είναι η γνώμη σας για τους υποψηφίους βουλευτές;»!
Και παραθέτει έξι ονόματα από τη Ν.Δ. (ενώ οι θέσεις είναι 5), μόνο δύο από τον ΣΥΡΙΖΑ και ΚΑΝΕΝΑΝ άλλο, από όλα τα άλλα κόμματα.
Στα έξι της Ν.Δ., το ένα αφορά τον μη ενδιαφερόμενο Χάρη Παπάζογλου (και με φωτογραφία του παρακαλώ) κι όχι τον Χρήστο Παπάζογλου, που διεκδικεί μια θέση υποψηφίου βουλευτή.
Από τον ΣΥΡΙΖΑ μόνο την ΟΛΓΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ και τον ΒΑΣΙΛΗ ΤΣΙΡΚΑ, με θετικές γνώμες περίπου των προηγούμενων εκλογών.
Στα ονόματα των υποτιθέμενων υποψηφίων βουλευτών της Ν.Δ., οι «θετικές γνώμες» σε… τρελαίνουν.
Πάμε στους Δήμους της Άρτας, αλλά μόνο στους δύο, το Δήμο Αρταίων και το Δήμο «Ν. ΣΚΟΥΦΑ». Οι άλλοι δύο γιατί αποκλείστηκαν;
Και προχωράμε στα νούμερα:
Στο Δήμο Αρταίων και την πρόθεση ψήφου, ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ «τσεπώνει» 40%, ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ 20%, ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ με 6%, η ΛΙΤΣΑ ΚΙΤΣΑΝΤΑ με 4,4 %, η ΤΖΕΝΗ ΤΑΠΡΑΝΤΖΗ με 7,3%, ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑΣ 2,5% και ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΛΑΓΚΑΣ με 1,2%.
Εδώ έχουμε να κάνουμε με δημοσκοπική αυθαιρεσία πρώτου βαθμού, διότι τα ονόματα των υποτιθέμενων υποψηφίων δημάρχων, δεν συνοδεύονται με τα ψηφοδέλτιά τους, που διαμορφώνουν σε μέγιστο βαθμό την πρόθεση ψήφου του εκλογικού σώματος.
Αλλά και τα ίδια τα ποσοστά που δίνονται στα πρόσωπα, δεν έχουν καμία απολύτως βάση.
Και καταλήγουμε: Οι εμπνευστές αυτής της δημοσκόπησης τίποτα δεν πρόκειται να κερδίσουν και η εταιρεία που έκανε τη δημοσκόπηση, παρά το γεγονός ότι είναι αναγνωρισμένη, έκανε ένα μεγάλο λάθος σε βάρος της και σε βάρος και της αξιοπιστία της.
Δεν έλαβε υπόψη της ότι η Άρτα είναι «μια χεσιά» τόπος και οι αρτινοί που ασχολούνται με την πολιτική ή παρακολουθούν την πολιτική, έχουν διαμορφωμένη άποψη για το τοπικό πολιτικό γίγνεσθαι, η οποία είναι πολύ μακριά από τα ευρήματα αυτής της δημοσκόπησης, της περίεργης και ατελούς δημοσκόπησης, που επιεικώς εμείς την χαρακτηρίζουμε.
Πρόκειται για δημοσκόπηση για αγρίους και όχι για την Άρτα!
Οι «θιγμένοι» και «τσαλακωμένοι» αυτής της δημοσκόπησης, δεν εξοργίζονται;

                                                                                                                            Λ.Σ.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top