«Τα τελευταία χρόνια και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των Ιατρών και των εργαζομένων του Νοσοκομείου της πόλης μας, η Αρτινή κοινωνία είναι αδιάψευστος μάρτυρας της συνεχούς υποβάθμισης του κορυφαίου Νοσηλευτικού μας φορέα».

Τα παραπάνω αναφέρει η Νομαρχιακή Οργάνωση Άρτας της Ν.Δ. σε ανακοίνωσή της στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, και συνεχίζει:

«Σχεδόν όλοι μας γνωρίζουμε τις ελλείψεις του, την υποχρηματοδότησή του και τις καθεστωτικές νοοτροπίες και αντιλήψεις διοίκησής του. Τις καταγγέλλουν συνεχώς οι εργαζόμενοι καιπολλοί ασθενείς.
Οι καταγγελίες προέρχονται από όλους τους πολιτικούς χώρους και φυσικά αναφέρονται μόνο σε μέρος από την συνολική εικόνα των προβλημάτων.
Θα αναμέναμε απότην διοίκηση του Νοσοκομείου, την αυτονόητη αναγνώριση των προβλημάτων και κάποια εγκράτεια, αναλογικά με τις τεράστιες ευθύνες που φέρει για την εν λόγω εικόνα του Νοσοκομείου.
Παρά ταύτα κατά την γνωστή τακτική του ΣΥΡΙΖΑ, η διοίκηση του Νοσοκομείου προσπαθεί να μας πείσει ότι όλα βαίνουν καλώς, λες και απευθύνεται σε κατοίκους άλλης χώρας.
Η αλήθεια είναι ότι το Νοσοκομείο, ως πολύπλοκος και κομβικός οργανισμός, συνεχώς αντιμετώπιζε και θα αντιμετωπίζει προβλήματα, όμως τα τελευταία χρόνια βιώνουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις. Απέναντι σε αυτή την πραγματικότητα η σημερινή διοίκηση όχι μόνο υποβαθμίζει αλλά και αποπειράται να συγκαλύψει τα προβλήματα, επιτιθέμενη σε όσους έχουν το θάρρος να τα προβάλλουν.
Αλήθεια κύριοι δεν έχετε ακούσει για ανεπαρκής θέρμανση, ζεστό νερό με ωράριο, ελλιπές φαγητό, προβλήματα με την ασφάλεια, με αστέγους, με τα ασανσέρ, με τα υλικά και τον ιατρικό εξοπλισμό;
Έναντι αυτών των προβλημάτων η διοίκηση του Γ.Ν.Α., το μόνο που δεν έπραξε ακόμα είναι να πανηγυρίσει για τα παραπάνω «επιτεύγματά» της.
Εξηγήστε στους πολίτες, γιατί ενώ στενάζουμε από την υπερφορολόγηση και υφίστανται τόσο μεγάλα «αιματηρά» πλεονάσματα,αυτά δεν επαρκούν για να επιλύσουν στοιχειώδεις ανάγκες στον τομέα την υγείας, που αποτελεί πρωταρχική κρατική υποχρέωση;
Εξηγήστε στους πολίτες, γιατί η «πιο πετυχημένη κυβέρνηση όλων των εποχών», που τελείωσε τα μνημόνια σε όλη την χώρα, δεν μπορεί να βάλει σε στοιχειώδη τάξη το Νοσοκομείο του νομού καταγωγής των κορυφαίων στελεχών της;
Αντί να παριστάνετε τον Πόντιο Πιλάτο που «εξαναγκάζεται» σε απευθείας αναθέσεις παροχής πετρελαίου θέρμανσης, ρωτήστε τους πολιτικούς σας προϊστάμενους, γιατί ένα κράτος με τόσα πλεονάσματα είναι ταυτόχρονα ένα κράτος «μπαταχτσής» σε όλες σχεδόν τις υποχρεώσεις του, έναντι αυτών που συναλλάσσονται με αυτό.
Αντί να επιτίθεστε με τέτοιο μένος σε εργαζομένους αντιληφθείτε τις ευθύνες σας και πράξτε αναλόγως.
Για εμάς δεν είστε απλά ιδεοληπτικοί, είστε ακατάλληλοι για όλα,εκτός βέβαια από τα κομματικά σας καθήκοντα. Έτσι εξηγείται γιατί το κομματικόψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για τον Δήμο Αρταίων, έχει στελεχωθεί σε τόσο μεγάλο ποσοστό από το δοκιμαζόμενο Νοσοκομείο μας».


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top