Ο λόγος για τον νύν δημοτικό σύμβουλο της πλειοψηφίας και πρόεδρο της Κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου Αρταίων Μιχάλη Βλάχο.

Ο προαναφερθείς συστρατεύεται ξανά στο πλευρό του Δημάρχου Αρταίων Χ.Τσιρογιάννη καθώς πιστεύει πως ο κ.Τσιρογιάννης έχει μια επιτυχημένη Δημαρχιακή θητεία και ένα αποτελεσματικό μοντέλο αυτοδιοίκησης.

Ο Μιχάλης Βλάχος έχει αποδείξει μέσα από την πορεία του όλα αυτά τα χρόνια από τη θέση που κατέχει τώρα ως πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΑ του δήμου Αρταίων αλλά και παλαιότερα ως Αντιδήμαρχος καθαριότητας και ως υποδιευθυντής του Νοσοκομείου της Άρτας ότι γνωρίζει τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας και είναι είναι πάντοτε έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους Δημότες αλλά και στις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες.

Ο κ.Βλάχος στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου θα διεκδικήσει εκ νέου την ψήφο των Αρτινών καθώς πιστεύει πως ο ίδιος και η Δημοτική ομάδα  του Χ.Τσιρογιάννη έχουν δρομολογήσει σημαντικό έργο το οποίο θα πρέπει να συνεχιστεί!!


ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα.

Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

--------------------------------------------------------

ΠΩΛΕΙΤΑΙ σόμπα υγραερίου, καινούργια. 60 ευρώ. Τηλ. 6983 464977

Go to top