Πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η εκδήλωση της ΝΟΔΕ Άρτας, του Επιστημονικού Τομέα (Τομέας Παιδείας), το Σάββατο 30/3 στην αίθουσα του επιμελητηρίου Άρτας με κεντρική ομιλήτρια τη Βουλευτή Επικρατείας και Τομεάρχη Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων ΝΔ κ. Νίκη Κεραμέως.

Πριν την εκδήλωση πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα γραφεία της Οργάνωσης ΝΟΔΕ Άρτας, με αιρετούς εκπροσώπους της ΔΑΚΕ Άθμιας και Β´θμιας εκπαίδευσης όπου παρευρέθηκαν και αιρετοί εκπρόσωποι από το γειτονικό νομό  της Πρέβεζας.
Τέθηκαν αρκετά ερωτήματα και η κ. Κεραμέως απάντησε λεπτομερέστατα, διευκρινίζοντας ορισμένα σημεία που απασχολούν τους εκπαιδευτικούς (υλικοτεχνικές υποδομές, αξιολόγηση, προσλήψεις, εκπαιδευτική διαδικασία κ.α).
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μαζί της οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές ΝΔ κ. Ελένη Παναγιωταρέα και κ. Νικόλαος Γιαννής.
Επίσης μας τίμησαν με την παρουσία τους ο κ. Ηλίας Γιάτσιος, Γραμματέας Ποιότητας Ζωής ΝΔ και ο κ. Αθανάσιος Μπαλέρμπας, Γραμματέας Επιστημονικών Φορέων ΝΔ.
Μετά την παρουσίαση προγράμματος από την κ. Κεραμέως ακολούθησαν τοποθετήσεις και ερωτήματα παρευρισκομένων εκπαιδευτικών της ´Αθμιας, Β´θμιας και Γ´θμιας εκπαίδευσης καθώς επίσης ερωτήματα γονέων και πολιτών.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και ελπίζουμε να έχουν αποσαφηνιστεί πολλά πράγματα στον Τομέα της Παιδείας.

Χρόνη Αλεξάνδρα
Υπεύθυνη Παραγωγικών και Επιστημονικών Φορέων ΝΟΔΕ Άρτας

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top