Συνοδευόμενος από τον Αρμόδιο Αντιδήμαρχο Γιώργο Πανέτα και την Διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών, κα. Σοφία Γρύλλια, ο Δήμαρχος, Χρήστος Τσιρογιάννης, επισκέφτηκε το Παραποτάμιο Πάρκο της Άρτας.

Στόχος της επίσκεψης, ήταν να συνταχθεί η μελέτη αναβάθμισης του Παραποτάμιου Πάρκου από  την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Αρταίων.
Όσον αφορά, η μελέτη αναβάθμισης του Παραποτάμιου Πάρκου, θα περιλαμβάνει τα εξής:

- δημιουργία γηπέδου 5χ5,
- δημιουργία γηπέδου beach soccer,
- δημιουργία γηπέδου beach tennis,
- δημιουργία γηπέδου beach volley,
- πίστα skateboard,
- πίστα ποδηλάτου Pump Track,
- πάρκο σκύλων,
- Κιόσκια,  
- αυτόματο πότισμα στο χώρου του πρασίνου,
- βρύσες,
- περιμετρικός φωτισμός στο νησάκι κ.α.

Το έργο προϋπολογισμού 600.00 ευρώ θα χρηματοδοτηθεί  από δημοτικούς πόρους.

« Για πολλές δεκαετίες, η Άρτα είχε γυρισμένη την πλάτη της στο ποτάμι της. Αυτό για το οποίο, άλλες πόλεις θα παρακάλαγαν να έχουν, ήταν για εμάς παραμελημένο και εκτός της ζώσας κοινωνικής, οικονομικής και τουριστικής πραγματικότητας. Και στην προηγούμενη θητεία μας, αλλά και τώρα γίνεται μια συντονισμένη προσπάθεια, να αναδειχθούν οι ομορφιές του και να γίνει πόλος έλξης. Πρώτα απ' όλα για εμάς τους ίδιους. Πρόκειται πραγματικά για ένα έργο που θα αλλάξει την πραγματικότητα της Άρτας και την καθημερινότητα των κατοίκων της. Η επίσκεψή μου εδώ σηματοδοτεί την σημασία που δίνουμε ως Δημοτική Αρχή σε αυτό το έργο, που ξεκινήσαμε σήμερα να συντάσσουμε την μελέτη για να κατασκευαστεί άμεσα» ανέφερε σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Αρταίων, Χρήστος Τσιρογιάννης.  



ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top