Παραδόθηκαν στην ΠΕ Άρτας οι μελέτες για την ανακαίνιση – αναδιαρρύθμιση του κτιρίου του Μουσικοφιλολογικού Συλλόγου Άρτας «ΣΚΟΥΦΑΣ».

Οι βασικοί παράμετροι σχεδιασμού του έργου συνοψίζονται ως εξής:

• Πλήρης εσωτερική αναδιαμόρφωση της αίθουσας εκδηλώσεων, ώστε να είναι συμβατή με τις σύγχρονες απαιτήσεις σχεδιασμού ανάλογων αιθουσών όσο αφορά τα υλικά και τις προδιαγραφές ακουστικής, αλλά και την άποψη εσωτερικής αισθητική παρόμοιων χώρων.
• Πλήρης αναδιάταξη της εσωτερικής διαμερισμάτωσης των χώρων, ώστε να καλύπτει τις σύγχρονες λειτουργικές ανάγκες του Συλλόγου
• Ενσωμάτωση όλων των απαραίτητων ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων που προβλέπει η νέα Η/Μ Μελέτη, ώστε αφετέρου να μην είναι εμφανή, αλλά να μπορούν να αποδίδουν στο μέγιστο την τεχνολογική αναβάθμιση που μπορούν να προσφέρουν
• Προσαρμογή της εισόδου και πρόβλεψη τοποθέτησης ανελκυστήρα, ώστε το κτίριο να είναι προσβάσιμο από όλους.
• Ανακαίνιση των όψεων του κτιρίου με σύγχρονα υλικά πλήρωσης και αντικατάσταση όλων των κουφωμάτων με νέα σύγχρονης τεχνολογίας, ώστε να αναδειχθεί η όψη του κτιρίου και επιπλέον να εναρμονιστεί με τις σύγχρονες προδιαγραφές θερμομόνωσης.

Το κτίριο του Συλλόγου Άρτας «ΣΚΟΥΦΑΣ» που κτίστηκε το 1966, αποτελεί σημείο αναφοράς για τον πολιτισμό της σύγχρονης Άρτας. Η ανακαίνιση και η οριστική αναδιαρρύθμισή του με υποδομές τελευταίας τεχνολογίας, αποτελεί μία από τις προτεραιότητες της Περιφέρειας Ηπείρου, ώστε η Άρτα ν’ αποκτήσει μια σύγχρονη και λειτουργική αίθουσα εκδηλώσεων και συνολικά ένα κτίριο που θα γίνει βασικός φορέας πολιτισμού και πόλος έλξης για τους επισκέπτες της περιοχής, μέσα από τις εκδηλώσεις που θα μπορούν πλέον να πραγματοποιηθούν στο εσωτερικό του.

Η χρηματοδότηση της μελέτης έγινε από την Περιφέρεια Ηπείρου.


Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

Go to top