Στα πλαίσια ενημέρωσης των πολιτών και για αποφυγή συνωστισμού κατά την διαδικασία λήψης δειγμάτων ενημερώνουμε ότι δείγματα θα λαμβάνονται αυστηρά από:

- Όποιον θεωρήσει ο Ιατρός ύποπτο σύμφωνα με τα επιδημιολογικά δεδομένα οποιαδήποτε στιγμή.
- Από ασθενείς οι οποίοι έχουν προγραμματισμένο χειρουργείο. Τα δείγματα αυτά θα λαμβάνονται  καθημερινά 17:00-18:00 μ.μ  2 ή 3 ήμερες πριν το χειρουργείο.
- Από υγειονομικούς  ή υπαλλήλους κέντρων φροντίδας  ηλικιωμένων που επιστρέφουν από  πολυήμερη άδεια. Υποχρεωτικό είναι το τεστ για κάθε εργαζόμενο που έχει  συνεχόμενη άδεια πάνω από 5 ήμερες  φέροντας βεβαίωση από την εργασία του . Τα δείγματα θα λαμβάνονται καθημερινά 10:00-12:00 πμ .
- Από ιχνηλάτηση   που  κάνει ο ΕΟΔΥ και  έχει   ζητηθεί να δώσουν δείγμα.  Τα δείγματα θα λαμβάνονται καθημερινά 10:00-12:00 πμ
Δείγματα δεν θα λαμβάνονται
- Για όποιον θέλει να ταξιδέψει  στην Ελλάδα ή το εξωτερικό.
- Μετά από απαίτηση της  εργοδοσίας τους.
- Όποιον θέλει  να κάνει το τεστ για προσωπικούς λόγους.

Όλα τα δείγματα θα λαμβάνονται στο ιατρείο λοιμωδών που έχει δημιουργηθεί  πριν την είσοδο στο   κτίριο του Νοσοκομείου.  Θα πρέπει να αποφεύγουν όσοι αναμένουν για την λήψη δείγματος την περιπλάνηση στους χώρους του Νοσοκομείου .
Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται αυστηρά το επισκεπτήριο και θα υπάρχει μόνο ένας σύνοδος μετά από βεβαίωση της διοίκησης και εφόσον απαιτείται.


Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

--------------------------------------------------------

ΠΩΛΕΙΤΑΙ σόμπα υγραερίου, καινούργια. 60 ευρώ. Τηλ. 6983 464977

Go to top