Τη Δευτέρα 31 Αυγούστου, λήγει η προθεσμία που έχει δοθεί από το Υπουργείο Εσωτερικών, προκειμένου οι πολίτες να διορθώσουν τα τετραγωνικά των ακινήτων τους που έχουν δηλωθεί στους οικείους Δήμους, ώστε να συμφωνούν με τον αριθμό των τετραγωνικών όπως δηλώνονται στο Ε9.

Ο Δήμος Αρταίων, καλεί τους πολίτες που δεν έχουν μέχρι σήμερα προχωρήσει σε διορθωτική δήλωση, να εκμεταλλευτούν το χρονικό περιθώριο που απομένει, καθώς το Υπουργείο Εσωτερικών δεν πρόκειται να δώσει άλλη παράταση.

Η ρύθμιση αφορά:

- Τους ιδιοκτήτες όλων των κτισμάτων ή οικοπέδων (ηλεκτροδοτούμενα και μη ηλεκτροδοτούμενα).

- Τους ιδιοκτήτες όλων των οικοπέδων εντός οικισμού.

«Πρόκειται για  μια ιδιαίτερα ευνοϊκή ρύθμιση για τους ιδιοκτήτες ακινήτων και οικοπέδων, καθώς όσοι προχωρήσουν εντός της προθεσμίας στην τακτοποίηση των τετραγωνικών απαλλάσσονται από την αναλογική καταβολή τελών και προστίμων για την τελευταία πενταετία, καθώς και την καταβολή Τ.Α.Π. για είκοσι χρόνια πριν με πρόστιμο. Οι δημότες θα πρέπει να ολοκληρώσουν τη διαδικασία έως τις 31 Αυγούστου, είτε ηλεκτρονικά μέσα από την ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα της ΚΕΔΕ (https://tetragonika.govapp.gr/) είτε αυτοπροσώπως με αίτηση στην Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου Αρταίων» ανέφερε σε δήλωσή του ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Χριστόφορος Σιαφάκας.

Αξίζει να  σημειωθεί ότι λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού παρακαλούνται οι δημότες που δεν έχουν τη δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής, να συνεννοούνται  για την προσέλευσή τους με την οικονομική υπηρεσία του Δήμου, επικοινωνώντας με τον αρμόδιο υπάλληλο,  κ. Παππά Χρήστο  στο τηλέφωνο 26813 62272 -273 ή στο e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

 

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα.

Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

--------------------------------------------------------

ΠΩΛΕΙΤΑΙ σόμπα υγραερίου, καινούργια. 60 ευρώ. Τηλ. 6983 464977

Go to top