Διανύουμε την ναρκοθετημένη χρονική περίοδο από την ταυτόχρονη κυκλοφορία κορωναϊού και εποχικής γρίπης, ενώ η αύξηση των κρουσμάτων σε όλη τη χώρα, προειδοποιεί ότι καμία απολύτως περιφέρεια δεν είναι πλέον ασφαλής.

Τα επίπεδα ασφαλείας μπορούν να αλλάξουν σε λίγα εικοσιτετράωρα, όπως συνέβη το τελευταίο διάστημα και στην Άρτα.

 

Μακαρίζαμε την περιοχή μας για αρκετό διάστημα, που δεν είχαμε κανένα κρούσμα και βρισκόμασταν στο «πράσινο» και μέσα σε λίγες μέρες, τα πράγματα άλλαξαν.

 

Καθημερινά έχουμε κρούσματα, περάσαμε στο «κίτρινο» και φλερτάρουμε με το «πορτοκαλί», που σημαίνει, αν δεν προσέξουμε, μας περιμένει αυξημένη επιτήρηση, με ότι αρνητικό θα την συνοδεύει.

Στο μεταξύ η γειτνίασή μας, με τα Γιάννενα (που βρίσκονται στο «πορτοκαλί») είναι σοβαρός λόγος επιπλέον ανησυχίας μας.

 

Με μέτρα που θα παραλύσουν την τοπική οικονομία και την κοινωνική μας ζωή.

 

Κι έχουμε πολλούς λόγους να φοβόμαστε αυτό το ενδεχόμενο, γιατί τοπικά οι χώροι διασποράς του ιού, (καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, κοινωνικές εκδηλώσεις κ.λ.π.), δεν λειτουργούν με απόλυτο σεβασμό στο πρωτόκολλο και στους κανόνες ασφάλειάς μας, κατά του κορωνοιού.

 

Επαναλαμβάνουμε, η Άρτα φλερτάρει πλέον με το επίπεδο αυξημένης επιτήρησης, διότι η «ρίζα» που είναι τα άτομα νέας και παραγωγικής ηλικίας, όσο πάει και δυναμώνει και απλώνεται.

 

Και μπορεί αυτή τη στιγμή να έχουμε καθημερινά κρούσματα, όμως όταν θα χρειαστεί να γίνουν τεστ στον αρτινό πληθυσμό (και σύντομα θα γίνουν), ο αριθμός θα είναι πολύ μεγαλύτερος και θα κινείται σε σοβαρά αρνητικά επίπεδα.

 

Οι επόμενοι μήνες θα είναι δύσκολοι και για την Άρτα, και για αυτόν ακριβώς το λόγο, θα πρέπει να αυστηροποιηθούν και τα μέτρα ασφαλείας των πολιτών, ώστε να αποφευχθούν τουλάχιστον τα χειρότερα.

 

 

 

Λ.Σ.

 

ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

ENOIKIAZETAI δυάρι στην άνω πόλη, 1ος όροφος. Τιμή 220 ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται η δαπάνη ρεύματος και νερού. Τηλ. 6939 871864

........................................................................

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Εμφανίσιμος 52 ετών, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία από 40 έως 55 ετών για συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Τηλ. 698 777 4972

 

Go to top