Η Περιφερειακή Ενότητα Άρτας της Περιφέρειας Ηπείρου, ως επικεφαλής Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης, η οποία υλοποιεί δράσεις του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ), καλεί  τους δικαιούχος του ΚΕΑ οι οποίοι:

1.    Έχουν δηλώσει συμμετοχή στο Πρόγραμμα ΤΕΒΑ
2.    Συμπεριλαμβάνονται στο πίνακα εγκριθέντων (ασχέτως αν η συνταγή αφορά διανομή Φεβρουαρίου 2021, αφορά τους εγκριθέντες  για τον μήνα Ιανουαρίου 2021  σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία) για την παραλαβή  της ποσότητας που τους αναλογεί στα εξής τρόφιμα:

Τρόφιμα: Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κιλού, μέλι 900 γρ., ρύζι 500 γρ., μακαρόνια 500 γρ., φακές 500 γρ., τοματοπολτός 500 γρ., φασόλια 500 γρ. (αναλυτικά οι ποσότητες ανά είδος και ανά Δήμο στις συνταγές)
ΒΥΣ: Υγρό πιάτων 400ml, σκόνη για πλύσιμο ρούχων 1,5 κιλό, χαρτί υγείας (συσκευασία 8 τεμαχίων) (αναλυτικά οι ποσότητες ανά είδος και ανά Δήμο στις συνταγές)
Οι διανομές θα πραγματοποιηθούν από την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021 έως την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021.
Για την ημερομηνία, τις ώρες, τον τρόπο, τον τόπο και τις τηρούμενες διαδικασίες  κατά την  διανομή  υπεύθυνοι είναι  οι αρμόδιοι Δήμοι -  Κοινωνικοί Εταίροι.
Οι δικαιούχοι του προγράμματος, θα παραλαμβάνουν την ποσότητα πους τους αναλογεί με την επίδειξη του δελτίου ταυτότητας και του ΑΜΚΑ. Λόγω των νέων συνθηκών διαχείρισης της καθημερινότητας που έχει δημιουργήσει η πανδημία του COVID – 19 και προκειμένου να αποφεύγεται ο συνωστισμός σε Δημόσιες Υπηρεσίες, καθώς επίσης και η μετακίνηση Ωφελουμένων που υπάγονται σε ευπαθείς ομάδες, σας ενημερώνουμε ότι είναι αποδεκτή η παραλαβή του πακέτου από εξουσιοδοτημένο άτομο, υπό τις εξής προϋποθέσεις: α). H Eξουσιοδότηση φέρει βεβαίωση γνησίου υπογραφής από αρμόδια Αρχή ή β). η Εξουσιοδότηση δε φέρει βεβαίωση γνησίου υπογραφής, αλλά συνοδεύεται από φωτοαντίγραφο του Δελτίου Ταυτότητας του εξουσιοδοτούντος Ωφελούμενου ή άλλου επισήμου εγγράφου από το οποίο προκύπτουν ο ΑΜΚΑ ή ο ΑΦΜ του.
Τονίζεται ότι  οι διανομές  θα πραγματοποιηθούν τηρώντας αυστηρά τους κανονισμούς ατομικής υγιεινής και τις οδηγίες – μέτρα προστασίας της Δημόσιας Υγείας για την πρόληψη της διασποράς του Νέου Κορονοϊού COVID-19,  που έχουν τεθεί  από την Κείμενη Νομοθεσία.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top