Ένα μεγάλο έργο για τον αθλητισμό της Άρτας και μία δέσμευση της Δημοτικής Αρχής που υλοποιείται, σηματοδοτεί η υπογραφή σύμβασης από τον Δήμαρχο, Χρήστο Τσιρογιάννη και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας «ΓΕΩΓΕΝΕΣΙΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» κ. Ευγένιο Παπαδόπουλο, για την ενεργειακή αναβάθμιση του Δημοτικού Κολυμβητηρίου.

Η σύμβαση που υπεγράφη, ανοίγει το δρόμο για 12μηνη λειτουργία του Κολυμβητηρίου, κάτι που δεν μπορούσε να γίνει χωρίς την ενεργειακή αναβάθμισή του.
Ειδικότερα, το έργο προϋπολογισμού 983.841,78 ευρώ, χρηματοδοτούμενο από το Πρόγραμμα ΕΣΠΑ, αφορά παρεμβάσεις, αντικατάστασης μονάδας λέβητα-καυστήρα θέρμανσης χώρων με σύστημα υψηλής θερμικής απόδοσης, αντικατάσταση κουφωμάτων, εγκατάσταση αερόψυκτης αντλίας θερμότητας για την κάλυψη αναγκών ζεστού νερού χρήσης ή/και θέρμανσης χώρων, επεμβάσεις με τη χρήση λαμπτήρων LED στις εγκαταστάσεις φωτισμού, αυτόματο έλεγχο και διαχείριση ενέργειας κτηρίου, και εγκατάσταση ηλιακού θερμικού συστήματος για την κάλυψη μέρους των αναγκών ζεστού νερού.
«Είχαμε δεσμευθεί ότι το Κολυμβητήριο θα λειτουργεί όλο το χρόνο. Μετά και από τη σημερινή υπογραφή με τον ανάδοχο του έργου ερχόμαστε να υλοποιήσουμε αυτή την δέσμευσή μας. Πλέον εξασφαλίζουμε εξοικονόμηση ενέργειας, άρα και πόρων για το Δήμο μας. Το σημαντικότερο είναι ότι θα μπορούμε να λειτουργούμε 12 μήνες το χρόνο το Κολυμβητήριο,  υλοποιώντας ένα πάγιο αίτημα των αθλητικών μας συλλόγων και των δημοτών μας» αναφέρει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης.



ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top