της Όλγας Γεροβασίλη
βουλευτή Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ

"Χριστουγεννιάτικος μποναμάς" για την ελληνική οικογένεια αποτελούν ο Ενιαίος Φόρος Ιδιοκτησίας Ακινήτων και η απελευθέρωση των πλειστηριασμών, ακόμα και για την πρώτη κατοικία.  Η κυβέρνηση με δυο νομοσχέδια που το ένα συμπληρώνει το άλλο:
- μονιμοποιεί το χαράτσι στα ακίνητα,
- φορολογεί για πρώτη φορά αγροτεμάχια,
- υποτιμά της αξία της ιδιωτικής περιουσίας και
- παραδίδει απροστάτευτα τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά στα «νύχια» των τραπεζών.

Ταυτόχρονα, η κυβέρνηση ποινικοποιεί τη φτώχεια με τα υπέρογκα πρόστιμα που προβλέπονται για όσους έχουν ληξιπρόθεσμα χρέη προς την εφορία.  Ο στόχος είναι υποτίθεται η σωτηρία της χώρας και η παραμονή στο ευρώ.

Η αλήθεια όμως είναι ότι η κυβέρνηση συνεχίζει την υλοποίηση του εγκληματικού σχεδίου εσωτερικής υποτίμησης που της επιβάλλεται από την Τρόικα. Και μάλιστα, με την πιο σκληρή μορφή που αφορά στην ιδιωτική περιουσία.

Στο στόχαστρο μπαίνει ακόμα και το υψηλό ποσοστό ιδιοκατοίκησης στη χώρα μας, η μοναδική δικλείδα ασφαλείας των Ελλήνων απέναντι στις μνημονιακές πολιτικές.

Ο ΣΥΡΙΖΑ παλεύει με όλες τις δυνάμεις του για να αποτρέψει τη δήμευση της περιουσίας των πολιτών και την αναδιανομή του πλούτου από τους φτωχούς προς τους πλούσιους που επιχειρεί η κυβέρνηση.
Ο ΣΥΡΙΖΑ παλεύει για να μην περάσει κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη και για να μην μετατραπεί η χώρα, σε χώρα νεοαστέγων.

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

--------------------------------------------------------

ΠΩΛΕΙΤΑΙ σόμπα υγραερίου, καινούργια. 60 ευρώ. Τηλ. 6983 464977

Go to top