«Κρίση προσώπων», εμφανίζει μέχρι στιγμής η Ν.Δ. Άρτας, όσον αφορά το Δήμο Αρταίων και το πρόσωπο όπου θα ηγηθεί του ψηφοδελτίου, στις δημοτικές εκλογές, του Μαϊου του 2014, στο οποίο, έστω και έμμεσα, θα προσφέρει τη στήριξή της. Και πρόκειται «περί κρίσης», διότι η σημερινή Δημοτική Ομάδα που πρόσκειται σε αυτό το κόμμα και εκλέχτηκε με τη στήριξή του, δεν προχώρησε σε καμιά σχετική διαδικασία και δεν πήρε καμιά απόφαση για τις συγκεκριμένες δημοτικές εκλογές.

Τα δε μέλη της δεν δείχνουν κανένα ενδιαφέρον, ενώ κάποια από αυτά ήδη «βάλανε πλώρη» για την Αντιπεριφέρεια Άρτας.

Ρωτήσαμε τον επικεφαλής αυτής της ομάδας, τον ΚΩΣΤΑ ΠΑΤΗΛΑ, τι πρόκειται να κάνουν και η απάντησή του: «Είναι νωρίς, μετά τις γιορτές θα τα πούμε…»!
Ρωτήσαμε και τον δημοτικό σύμβουλο και πρόεδρο της ΝΟΔΕ Άρτας, ΝΙΚΟ ΚΕΦΗ και η απάντησή του, σχεδόν πανομοιότυπη.

Χαρακτηριστική ήταν η απάντηση δημοτικού συμβούλου στο ερώτημά μας: «Πότε θα αποφασίσουν για το Δήμο Αρταίων»!
«Μετά τις εκλογές», μας είπε, αφήνοντάς μας άφωνους και προβληματισμένους.

Βέβαια η Ν.Δ, δεν πρόκειται να προσφέρει επίσημη κομματική στήριξη σε υποψηφίους δημάρχους, αλλά είναι βέβαιο ότι τελικά δεν θα μείνει αδιάφορη για τους δικούς της.
Η υποψηφιότητα του ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ, που πρόωρα ανακοινώθηκε, έχει δυσαρεστήσει και τη Ν.Δ. Άρτας και τους προσκείμενους σε αυτήν δημοτικούς συμβούλους της σημερινής αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου Αρταίων.

«Ψάχνεται» λοιπόν η Ν.Δ., παρά το γεγονός ότι από το χώρο του ΠΑΣΟΚ, «ξεκαθάρισε» η υποψηφιότητα του νυν δημάρχου ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΛΕΞΗ, από το ΣΥΡΙΖΑ ανακοινώθηκε η στήριξή του στο προσκείμενο σε αυτόν, δημοτικό συνδυασμό «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ» και απομένει η τυπική ανακοίνωση της υποψηφιότητας του ΗΛΙΑ ΚΑΡΑΜΠΙΚΑ, ενώ ανακοινώθηκε και η ανεξάρτητη υποψηφιότητα του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, ΠΑΥΛΟΥ ΣΤΑΣΙΝΟΥ.

Σε επίπεδο κεντρικών διαδικασιών του κόμματος, κάνουν λόγο, μόνο για υποψηφίους των μεγάλων αστικών κέντρων, στους οποίους θα δοθούν ακόμα και «χρίσματα», ενώ για δήμους, όπως ο Δήμος Αρταίων, καμιά απολύτως διαδικασία δεν βρίσκεται σε εξέλιξη.

Τέλος στις αναμενόμενες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, ενδεχομένως να δημιουργηθούν μνημονιακά και αντιμνημονιακά μέτωπα, κάτι που σίγουρα θα επιδιώξει ο ΣΥΡΙΖΑ, οπότε μια συνεργασία Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ, στους μικρούς δήμους της Περιφέρειας, να είναι κάτι περισσότερο, από πιθανό.

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

--------------------------------------------------------

ΠΩΛΕΙΤΑΙ σόμπα υγραερίου, καινούργια. 60 ευρώ. Τηλ. 6983 464977

Go to top