Στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου, ο επικεφαλής της παράταξης Ήπειρος Τόπος να Ζεις, κύριος Βαγγέλης Αργύρης, με επιστολή του προς τον Πρόεδρο του Συμβουλίου, έθεσε εκτός παράταξης τον περιφερειακό σύμβουλο Παύλο Μίχα. Το ακριβές κείμενο της επιστολής είναι το εξής: «Κύριε Πρόεδρε,
Με την παρούσα σας γνωστοποιώ ότι ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Παύλος Μίχας δεν ανήκει στην δύναμη της παράταξης «Ήπειρος Τόπος να Ζεις»

Δήλωση του Παύλου Μίχα
     
Η διαφοροποίησή μου και η ψήφος μου υπέρ των έργων ανάπτυξης του τόπου μου, στάθηκαν η αφορμή να διαγραφώ από την παράταξη «Ήπειρος Τόπος να Ζεις».Όταν σήκωσα τη σημαία της παράταξης αυτής, θεώρησα ότι το όνομά της ήταν ακριβώς και το όραμά μας. Αυτό υποσχέθηκα να κάνω πράξη στους ανθρώπους που με επέλεξαν να τους εκπροσωπήσω στην περιφέρεια Ηπείρου.

Για τις αρχές μου είναι αδιανόητο η άρνηση ψήφου έργων, που βοηθούν την περιοχή μου. Αυτό έκανα μέχρι και σήμερα.Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπολίτες μου, που με τίμησαν με την ψήφο τους και τους υπόσχομαι για μία ακόμη φορά ότι θα συνεχίσω να είμαι παρών στις υποχρεώσεις και το έργο που μου ανέθεσαν μέχρι τέλους.

Δεν θα σιωπήσω και δεν θα συμβιβαστώ για κανένα λόγο. Πίστευα και πιστεύω ότι η Ήπειρος μπορεί να γίνει τόπος να ζεις και θα αγωνιστώ με κάθε τρόπο να συμβάλλω προς αυτή την κατεύθυνση.

Είμαι μέρος αυτής της τοπικής κοινωνίας, μεγάλωσα και πορεύτηκα μαζί της και θέλω να συνεχίσω να λέω καλημέρα κοιτάζοντας τους συμπολίτες μου στα μάτια. Με τις παραπάνω αρχές θα συνεχίσω να πορεύομαι, με στόχο την ανάπτυξη και την ευημερία του τόπου μας, από οποιοδήποτε μετερίζι της κοινωνικής μου και πολιτικής μου υπόστασης.Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον επικεφαλής της παράταξης «Ήπειρος Τόπος να Ζεις» κ. Βαγγέλη Αργύρη και τους αξιόλογους περιφερειακούς συμβούλους για την συνεργασία μας έως σήμερα.

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

--------------------------------------------------------

ΠΩΛΕΙΤΑΙ σόμπα υγραερίου, καινούργια. 60 ευρώ. Τηλ. 6983 464977

Go to top