Για λόγους που θα εξηγήσει με δήλωσή του στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης και που κατά βάση έχουν σχέση με την πολυδιάσπαση του χώρου της Κεντροαριστεράς, στον οποίο και ο ίδιος κινείται, ο υποψήφιος δήμαρχος ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ δεν θα διεκδικήσει το Δήμο Αρταίων.
Μάλιστα είχε προγραμματίσει την παρουσίαση 62 υποψηφίων συμβούλων του, για σήμερα Δευτέρα, ώρα 12 το μεσημέρι και μέχρι το περασμένο Σάββατο το βράδυ, όλα λειτουργούσαν προς αυτή την κατεύθυνση.

Σε επικοινωνία που σήμερα είχαμε μαζί του, μας είπε ότι η απόφασή του να αποσύρει την υποψηφιότητά του είναι προϊόν υπεύθυνης πολιτικής συμπεριφοράς, έναντι του χώρου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που επί 30 σχεδόν χρόνια υπηρετεί και έναντι των συνδημοτών του, που έχουν εκνευριστεί και εξοργιστεί από υποψηφιότητε ξένες στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των προβλημάτων που απασχολούν το Δήμο Αρταίων και την τοπική κοινωνία.

Τέλος ο κ. Νικολάου ενδεχομένως να πάρει και δημόσια θέση υπέρ κάποιας υποψηφιότητας, με αυτοδιοικητικά πάντα κριτήρια, μπροστά στον εμφανή κίνδυνο, λόγω διάσπασης, ενός αρνητικού εκλογικού αποτελέσματος του πολιτικού του χώρου.

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα.

Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

--------------------------------------------------------

ΠΩΛΕΙΤΑΙ σόμπα υγραερίου, καινούργια. 60 ευρώ. Τηλ. 6983 464977

Go to top