ΔΗΛΩΣΗ ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΚΟΚΑ ΓΙΑ ΤΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Η φετινή επέτειος της 3ης Σεπτέμβρη, συμπίπτει  με τη  συμπλήρωση 40 χρόνων από τη Μεταπολίτευση και από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ, από τον  Ανδρέα Παπανδρέου,  με τη  γνωστή ιστορική ιδρυτική διακήρυξη τη μέρα αυτή.  

 

Στα σαράντα αυτά χρόνια η χώρα άλλαξε πραγματικά, με την άνοδο του βιοτικού επιπέδου, με τις μεγάλες δημοκρατικές και κοινωνικές αλλαγές, σε θέματα ισονομίας, στο κοινωνικό κράτος, στην δημόσια υγεία και παιδεία, στην αυτοδιοίκηση, στα μεγάλα έργα, την ισότιμη συμμετοχή μας στους Ευρωπαϊκούς θεσμούς και το κύρος της χώρας σε άλλους διεθνείς οργανισμούς στο εξωτερικό.

Παρά τα μεγάλα οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα της τελευταίας πενταετίας με την πρωτοφανή οικονομική κρίση για τη χώρα μας και τις μεγάλες θυσίες του Ελληνικού λαού, το ισοζύγιο της προσφοράς του ΠΑΣΟΚ είναι θετικό σε μεγάλο βαθμό και η μεταπολίτευση δίκαια έχει χαρακτηριστεί σαν η καλύτερη περίοδος για τη χώρα μας.

Είναι επίσης γνωστό ότι την τελευταία αυτή περίοδο το ΠΑΣΟΚ ανέλαβε ευθύνες παραπάνω από αυτές που του αναλογούσαν με το αντίστοιχο πολιτικό κόστος.

Σήμερα, πρέπει σίγουρα να απαντήσουμε στα σύγχρονα προβλήματα, να ξαναβρούμε την κυριαρχία μας, να υπηρετήσουμε την ανάγκη για την παραγωγική και αναπτυξιακή ανασυγκρότηση της χώρας μας, να οργανώσουμε την οικονομία, το κράτος και την κοινωνία για να αποκατασταθούν αδικίες, να μειωθεί η ανεργία και να εξασφαλιστεί η κοινωνική συνοχή και η αλληλεγγύη. Να ξεπεράσουμε οριστικά την κρίση και να αφήσουμε πίσω όλα όσα μας οδήγησαν σ’ αυτή την πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα κρίση, με τις γνωστές διαστάσεις της.

Για να υπηρετηθούν αυτοί οι στόχοι, για την πατρίδα μας και τον Ελληνικό λαό, όσοι ανήκουμε στη μεγάλη προοδευτική Δημοκρατική Παράταξη, θα πρέπει να δουλέψουμε ενωτικά για τη συσπείρωση όλων των πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων που έχουν αναφορά στις αξίες και τις ιδέες που αυτή η παράταξη εκφράζει. 

Οι δυνάμεις του Δημοκρατικού Σοσιαλισμού, της υπεύθυνης κεντροαριστεράς, πρέπει ενωμένες και ισχυρές να παίξουν και πάλι τον σημαντικό Εθνικό ρόλο, που πάντα έβγαζε τη χώρα μας από περιπέτειες και αδιέξοδα.

Η  φετινή επέτειος πρέπει να είναι η αφετηρία για την ενότητα και την ανασύσταση της μεγάλης και ισχυρής Δημοκρατικής παράταξης, αλλά και την δημιουργία όρων Εθνικής ενότητας, για να οδηγηθούμε σε ένα νέο κύκλο προόδου και ευημερίας του Ελληνικού λαού.

 

ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

ENOIKIAZETAI δυάρι στην άνω πόλη, 1ος όροφος. Τιμή 220 ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται η δαπάνη ρεύματος και νερού. Τηλ. 6939 871864

........................................................................

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Εμφανίσιμος 52 ετών, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία από 40 έως 55 ετών για συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Τηλ. 698 777 4972

 

Go to top