Ευχές από το Δήμαρχο Αρταίων για τη νέα σχολική χρονιά

Ευχές για μία δημιουργική νέα σχολική χρονιά, γεμάτη υγεία και επιτυχίες, σε εκπαιδευτικούς και μαθητές, απεύθυνε η νέα Δημοτική Αρχή, η οποία παρέστη σε αγιασμούς που τελέσθηκαν σε σχολικές μονάδες του Δήμου, με την ευκαιρία της έναρξης του νέου σχολικού έτους, αποτελούμενη από το Δήμαρχο Αρταίων Χρήστο Τσιρογιάννη, τους Αντιδημάρχους και τους εντεταλμένους συμβούλους.

Ειδικότερα, ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, επισκέφθηκε το 2ο Δημοτικό Σχολείο, το Σχολικό Συγκρότημα 4ου Γυμνασίου-Λυκείου Άρτας, όπου παραβρέθηκε και ο Υφυπουργός Παιδείας & Θρησκευμάτων κ. Γιώργος Στύλιος, καθώς και το Μουσικό Σχολείο Φιλοθέης, συνοδευμένος από τον Αρμόδιο Αντιδήμαρχο  Παιδείας, Αθλητισμού και Δια Βίου Μάθησης κ. Χάρη Παπάζογλου.

Μιλώντας προς τους μαθητές  ο Δήμαρχος Αρταίων δήλωσε:

«Ευχές για μία δημιουργική νέα σχολική χρονιά, γεμάτη υγεία και επιτυχίες, σε εκπαιδευτικούς και μαθητές.

Αναγνωρίζουμε ότι υπάρχουν ελλείψεις στις σχολικές υποδομές, λόγω μειωμένων πιστώσεων   από την Πολιτεία προς τις σχολικές επιτροπές, αλλά εμείς ως Νέα Δημοτική Αρχή θα προσπαθήσουμε και θα είμαστε κοντά στους  μαθητές, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, έχοντας προτεραιότητά την αναβάθμιση και στήριξη των παρερχομένων υπηρεσιών  των σχολικών μονάδων. Η  χρηματοδότηση  των σχολείων  για την κάλυψη των αναγκών τους, η κατασκευή νέων σχολικών μονάδων, η προσθήκη αιθουσών, η  ανακαίνιση  και συντήρηση των εγκαταστάσεων  αλλά και η  παροχή κοινωνικών δομών εκπαίδευσης, θα είναι μέρος των προσπαθειών μας.

 

O Δήμος μας,  θα είναι κοντά  στους μαθητές  και θα προσπαθεί  όσο περισσότερο μπορεί,   για  την εξασφάλιση των απαραίτητων συνθηκών που προάγουν και αναβαθμίζουν  την Παιδεία στην πόλη μας,  παροτρύνοντας τους  μαθητές  να  αφήσουν τους μεγάλους να ανησυχούν για τα προβλήματα και να αφοσιωθούν στα μαθήματα τους στα μαθήματα τους» .

 

ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

ENOIKIAZETAI δυάρι στην άνω πόλη, 1ος όροφος. Τιμή 220 ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται η δαπάνη ρεύματος και νερού. Τηλ. 6939 871864

........................................................................

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Εμφανίσιμος 52 ετών, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία από 40 έως 55 ετών για συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Τηλ. 698 777 4972

 

Go to top