Σφοδρή επίθεση κατά του ΠΑΜΕ Άρτας έκαναν, δια του συλλόγου τους, οι εργαζόμενοι στο Δήμο Αρταίων, για τη στάση του, όσον αφορά τα προβλήματα τους κι όχι μόνον.

Σε σχετική ανακοίνωση – καταγγελία, λένε τα εξής:

«Για μια ακόμη φορά το Π.Α.Μ.Ε, στις πιο δύσκολες στιγμές για τους εργαζόμενους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, παρακολουθώντας το «έργο από τα θεωρεία» επιλέγει τον παραταξιακό απομονωτισμό, χρησιμοποιώντας κομματικό διχαστικό λόγο.

Αυτή τη φορά επέλεξαν ως στόχο να καταγγείλουν το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Αρταίων που προφανώς δεν ελέγχουν.

Εύκολα «βγαίνουν» τα κούφια λόγια, γρήγορα γεμίζουν με ανούσιες αράδες λευκές σελίδες αλλά αυτό που δεν μας λένε οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ είναι τα αποτελέσματα της δήθεν παρέμβασή τους.

Δεν αρκεί που λειτουργούν διασπαστικά σε όποια παρέμβαση και αν γίνεται, θυσιάζοντας το συμφέρον των εργαζομένων μπροστά στο κομματικό όφελος. Δεν είναι αρκετό το ότι σε πολλούς Συλλόγους που ελέγχουν λειτουργούν διαλυτικά, χωρίς να ενημερώνουν στοιχειωδώς τους εργαζόμενους και παραπληροφορώντας ασύστολα;

Είναι κοινή πεποίθηση πλέον, πως οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ , οι «ταξικές δυνάμεις» απροκάλυπτα πλέον μεθοδεύουν την ίδρυση άλλης «ταξικής» Ομοσπονδίας όπως ο εκπρόσωπός τους στην Άρτα (συνάδελφος Ζιώβας Βασίλης ο οποίος είναι και μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου μας) άφησε να εννοηθεί.

Για την αποκατάσταση της αλήθειας οφείλουμε να επισημάνουμε τα εξής:

Το Π.Α.Μ.Ε., το οποίο όπως λέει προσπαθεί να κτίσει την ενότητα των εργαζομένων, ίδρυσε καινούργιο Συνδικάτο στο οποίο οι διαγραφέντες συνάδελφοι κατέχουν θέσεις στη διοίκησή του και βάσει του νόμου απαγορεύεται να είναι εγγεγραμμένοι σε δύο Σωματεία.

Το Συνδικάτο δε αυτό που εκείνοι ονομάζουν κλαδικό ουδεμία σχέση έχει μαυτό, αφού μέλη του είναι συνάδελφοι με διαφορετικές ειδικότητες και μοναδικός του σκοπός είναι η διάσπαση του χώρου.

Όσων αφορά τις διαγραφές έγιναν καθόλα νόμιμα με όλες τις διαδικασίες που από το καταστατικό του Σωματείου μας προβλέπονται. Η θέση δε της Ομοσπονδίας μας είναι έξω από τα Σωματεία και τους χώρους δουλειάς οι Νεοναζί , πράγμα που τηρήσαμε για συγκεκριμένο συνάδελφο. 

Εμείς στο Σωματείο παραμένουμε με πράξεις και όχι με κούφια λόγια και το έχουμε αποδείξει όλο αυτό το διάστημα, παλεύοντας με όλες μας τις δυνάμεις την ακραία νεοφιλελεύθερη πολιτική που κάποιοι με φανατισμό υπηρετούν στη χώρα μας, θυσιάζοντας ανθρώπους προκειμένου να επιτευχθούν λογιστικές δεσμεύσεις. 

Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί. Αδιέξοδη η προσπάθεια και περίτρανα ατυχής η συγκυρία. Άγονη η αντιπαράθεση.

Έχουν συνηθίσει οι συνάδελφοι του ΠΑΜΕ να μην επιτρέπουν οποιαδήποτε διαφορετική γνώμη ή άποψη στην εσωτερική τους λειτουργία. Δικαίωμά τους.

Μέχρι όμως την ώρα που ο λαός θα τους δώσει το δικαίωμα να κυβερνήσουν(!!!!) θα πρέπει να σέβονται την όποια διαφορετική άποψη ή προσέγγιση και να μην πολεμούν την όποια ενωτική, αγωνιστική προσπάθεια αντίδρασης απέναντι στο «τσουνάμι» που παρασύρει κάθε εργασιακό κεκτημένο. Γιατί αλλιώς απλώς θα επιβεβαιώνουν τις «κακές γλώσσες» που τους καταλογίζουν την τακτική «όση περισσότερη δυσαρέσκεια τόσο περισσότεροι κομματικοί ψήφοι»

 

ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

ENOIKIAZETAI δυάρι στην άνω πόλη, 1ος όροφος. Τιμή 220 ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται η δαπάνη ρεύματος και νερού. Τηλ. 6939 871864

........................................................................

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Εμφανίσιμος 52 ετών, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία από 40 έως 55 ετών για συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Τηλ. 698 777 4972

 

Go to top