Ο Δήμος Αρταίων ξεκίνησε πρόγραμμα συντήρησης των αγροτικών δρόμων, με κοπή χόρτων  και δένδρων (καλάμια κ.λ.π.), στις Τοπικές Κοινότητες, στην προσπάθειά του να βελτιώσει την προσβασιμότητά τους.Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, Πολεοδομίας & Πολιτικής Προστασίας κ. Γιώργο Καραγεώργο, παρεβρέθησαν στην έναρξη των εν λόγω εργασιών με πολυμηχάνημα  έργου του Δήμου, το οποίο επισκευάστηκε για το σκοπό αυτό.

Για το συγκεκριμένο πρόγραμμα, ο Δήμαρχος Αρταίων τόνισε: «Ο Δήμος μας, στην προσπάθειά του να συμμετέχει στην συντήρηση των δρόμων, όλων των τοπικών κοινοτήτων, ξεκινά την κοπή  χόρτων  και δένδρων, στους κεντρικούς αγροτικούς δρόμους καταρχήν και σε δεύτερη φάση στους δευτερεύοντες δρόμους. 

Η προσπάθειά μας αυτή, λαμβάνοντας υπόψη και  τις περιορισμένες  οικονομικές δυνατότητες του Δήμου μας, έχει ως σκοπό να βοηθήσει τις τοπικές ενότητες και να στείλει το μήνυμα, ότι ο Καλλικρατικός Δήμος Αρταίων, παρά την γεωγραφική πολυμορφία που παρουσιάζει, για εμάς είναι ένας ενιαίος Δήμος και θα προσπαθήσουμε, με όλες μας τις δυνάμεις να συμμετέχουμε και να βοηθήσουμε, δίνοντας λύσεις στα ιδιαίτερα προβλήματα της κάθε τοπικής κοινότητας».

 

 

jsn-modulecontainer">

ZHTETAI BΡΕΦΙΚΟ ΚΡΕΒΑΤΙ

Παλιό βρεφικό κρεβάτι ζητείται ΔΩΡΕΑΝ. ΑΡΤΑ τηλ. 6983 464977

ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΛΥΟΜΕΝΟΥ

Πωλείται σκελετός λυόμενου για γραφείο, αποθήκη, εξοχικό, 2,5 Χ 6 μέτρα, με δοκούς 6 Χ 6 εκ., βαμμένος. Τιμή ΜΟΝΟ 250 ευρώ. Τηλ. 6983 464977

ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ

Ενός τόνου, 100 ευρώ. Τηλ. 6983 464977

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ Τριάρι 1ου ορόφου, Πραμάντων 2 - Άρτα. Τιμή 100 ευρώ/μήνα. Πληροφορίες 6940 568614.

Go to top