Δεν κατάφερε η Αναγγένηση Άρτας να πάρει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς της νίκης από την Κοζάνη, μετά από υπόδειξη πέναλτι του διαιτητή στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα.

Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται έντονα, αμφισβητώντας την απόφαση του διαιτητή.

Στο 21΄ η «Α» προηγήθηκε όταν σε σέντρα του Χρηστογιάννη, ο Σιδηρόπουλος έκανε το 1 - 0.

Η ισοφάριση για την Κοζάνη ήρθε στο 40΄ όταν ο Τσικόπουλος με ατομική προσπάθεια «άδειασε» τους αντιπάλους του, και με ωραία πάσα βρήκε τον Παπαδόπουλο που από κοντά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα.

Το 2 – 1 για την Άρτα σημειώθηκε στο 52΄ με τον Γεωργίου, όταν απέφυγε τον αμυντικό και με διαγώνιο πλασέ σημείωσε το 2 – 1.

Στο 91΄ όπως προαναφέραμε η Κοζάνη απέσπασε το βαθμό της ισοπαλίας, όταν σε σέντρα του Καλλέργη, ο διαιτητής υπέδειξε το σημείο του πέναλτι, καταλογίζοντας χέρι στον Μάρκο.

Ο Καραμπατζάκης ευστόχησε και έγραψε το τελικό 2 – 2.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Κοζάνη τελείωσε το ματς με οχτώ παίχτες, αφού μετά την εκτέλεση του πέναλτι και σε ένταση που δημιουργήθηκε, αποβλήθηκαν οι Καλλέργης και Δρόσος, και τραυματίστηκε ο Τσικόπουλος, χωρίς να έχουν δικαίωμα αλλαγής, αφού είχαν συμπληρωθεί.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ (Μαγκάκης): Τσάκαλος, Τάσσος, Παπαβασιλείου, Χρηστογιάννης, Παπαρούνης, Μάρκος, Γούλας, Νικοπολίδης (78′ Λαζαρίδης), Σιδηρόπουλος, Γεωργίου (72′ Βερλέκης), Σιδέρης (66′ Δημουλιάς).

ΚΟΖΑΝΗ (Προβίδας): Βίδρας, Ντούκα (81′ Ηλίας), Ματούλας, Ντεμιράϊ (61′ Δρόσος), Κάλφας, Καραμπατζάκης, Γιάννης Τσικόπουλος, Χαματάϊ, Γκέγκα, Ταφαρλής, Κυρ. Παπαδόπουλος (65′ Καλλέργης).

 

Go to top