Δεν κατάφερε η Αναγγένηση Άρτας να πάρει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς της νίκης από την Κοζάνη, μετά από υπόδειξη πέναλτι του διαιτητή στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα.

Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται έντονα, αμφισβητώντας την απόφαση του διαιτητή.

Στο 21΄ η «Α» προηγήθηκε όταν σε σέντρα του Χρηστογιάννη, ο Σιδηρόπουλος έκανε το 1 - 0.

Η ισοφάριση για την Κοζάνη ήρθε στο 40΄ όταν ο Τσικόπουλος με ατομική προσπάθεια «άδειασε» τους αντιπάλους του, και με ωραία πάσα βρήκε τον Παπαδόπουλο που από κοντά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα.

Το 2 – 1 για την Άρτα σημειώθηκε στο 52΄ με τον Γεωργίου, όταν απέφυγε τον αμυντικό και με διαγώνιο πλασέ σημείωσε το 2 – 1.

Στο 91΄ όπως προαναφέραμε η Κοζάνη απέσπασε το βαθμό της ισοπαλίας, όταν σε σέντρα του Καλλέργη, ο διαιτητής υπέδειξε το σημείο του πέναλτι, καταλογίζοντας χέρι στον Μάρκο.

Ο Καραμπατζάκης ευστόχησε και έγραψε το τελικό 2 – 2.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Κοζάνη τελείωσε το ματς με οχτώ παίχτες, αφού μετά την εκτέλεση του πέναλτι και σε ένταση που δημιουργήθηκε, αποβλήθηκαν οι Καλλέργης και Δρόσος, και τραυματίστηκε ο Τσικόπουλος, χωρίς να έχουν δικαίωμα αλλαγής, αφού είχαν συμπληρωθεί.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ (Μαγκάκης): Τσάκαλος, Τάσσος, Παπαβασιλείου, Χρηστογιάννης, Παπαρούνης, Μάρκος, Γούλας, Νικοπολίδης (78′ Λαζαρίδης), Σιδηρόπουλος, Γεωργίου (72′ Βερλέκης), Σιδέρης (66′ Δημουλιάς).

ΚΟΖΑΝΗ (Προβίδας): Βίδρας, Ντούκα (81′ Ηλίας), Ματούλας, Ντεμιράϊ (61′ Δρόσος), Κάλφας, Καραμπατζάκης, Γιάννης Τσικόπουλος, Χαματάϊ, Γκέγκα, Ταφαρλής, Κυρ. Παπαδόπουλος (65′ Καλλέργης).

 

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα.

Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

--------------------------------------------------------

ΠΩΛΕΙΤΑΙ σόμπα υγραερίου, καινούργια. 60 ευρώ. Τηλ. 6983 464977

Go to top