Στα πλαίσια της Πανευρωπαϊκής Ημέρας Επανεκκίνησης Καρδιάς, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στην κεντρική πλατεία Άρτας, στον Άγιο Δημήτριο, με σκοπό την ενημέρωση και την εκπαίδευση των πολιτών σε πρακτικές δεξιότητες Βασικής Υποστήριξης της Ζωής, από το ΕΚΑΒ Άρτας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε, ως εκπρόσωπος του Δήμου Αρταίων, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητισμού και Δια Βίου Μάθησης κ. Χάρης Παπάζογλου, πιστοποιημένοι εκπαιδευτές του ΕΚΑΒ, εκπρόσωποι από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Καρδιοαναπνευστικής Αναζοωγόνησης (ERC), μαθητές της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του νομού και πλήθος κόσμου, οι οποίοι συμμετείχαν ενεργά σε πρακτικές δεξιότητες, που αφορούσαν, πρώτες βοήθειες σε περίπτωση καρδιοναπνευστικού προβλήματος. Επίσης, έγινε επίδειξη, όσον αφορά τη χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή.

Από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Αρταίων κ. Χάρης Παπάζογλου, τόνισε ότι: «Προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής είναι η υγεία των συμπολιτών μας και πάντα θα στηρίζει τέτοιες εκδηλώσεις. Στόχος του Δήμου είναι, η εξέταση της δυνατότητας κάλυψης της δαπάνης για την προμήθεια εξωτερικών απινιδωτών σε κεντρικά σημεία της πόλης και δημόσιες υπηρεσίες, δηλαδή σε χώρους που υπάρχει συνάθροιση κοινού».

 

 

ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

ENOIKIAZETAI δυάρι στην άνω πόλη, 1ος όροφος. Τιμή 220 ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται η δαπάνη ρεύματος και νερού. Τηλ. 6939 871864

........................................................................

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Εμφανίσιμος 52 ετών, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία από 40 έως 55 ετών για συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Τηλ. 698 777 4972

 

Go to top