Στα πλαίσια της Πανευρωπαϊκής Ημέρας Επανεκκίνησης Καρδιάς, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στην κεντρική πλατεία Άρτας, στον Άγιο Δημήτριο, με σκοπό την ενημέρωση και την εκπαίδευση των πολιτών σε πρακτικές δεξιότητες Βασικής Υποστήριξης της Ζωής, από το ΕΚΑΒ Άρτας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε, ως εκπρόσωπος του Δήμου Αρταίων, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητισμού και Δια Βίου Μάθησης κ. Χάρης Παπάζογλου, πιστοποιημένοι εκπαιδευτές του ΕΚΑΒ, εκπρόσωποι από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Καρδιοαναπνευστικής Αναζοωγόνησης (ERC), μαθητές της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του νομού και πλήθος κόσμου, οι οποίοι συμμετείχαν ενεργά σε πρακτικές δεξιότητες, που αφορούσαν, πρώτες βοήθειες σε περίπτωση καρδιοναπνευστικού προβλήματος. Επίσης, έγινε επίδειξη, όσον αφορά τη χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή.

Από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Αρταίων κ. Χάρης Παπάζογλου, τόνισε ότι: «Προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής είναι η υγεία των συμπολιτών μας και πάντα θα στηρίζει τέτοιες εκδηλώσεις. Στόχος του Δήμου είναι, η εξέταση της δυνατότητας κάλυψης της δαπάνης για την προμήθεια εξωτερικών απινιδωτών σε κεντρικά σημεία της πόλης και δημόσιες υπηρεσίες, δηλαδή σε χώρους που υπάρχει συνάθροιση κοινού».

 

 

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

Go to top