Η Περιφερειακή Ενότητα Άρτας σε συνεργασία με επιχειρήσεις της περιοχής μας και στα πλαίσια κοινωνικών δράσεων, διένειμε σχολικό υλικό σε Νηπιαγωγεία και Δημοτικά σχολεία της ορεινής Άρτας.

Η Περιφερειακή Ενότητα Άρτας με συνεχείς δράσεις της προσπαθεί κατά το δυνατόν να προσφέρει το υλικό που είναι απαραίτητο στους μαθητές των φτωχών και μειονεκτικών περιοχών.

Ειδικότερα, την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη κ. Βασίλη Ψαθά υπάλληλοι της Π.Ε. Άρτας διένειμαν σχολικό υλικό (τσάντες, τετράδια, μπλοκ ζωγραφικής κλπ) καθώς και μπάλες για τα παιδάκια των Νηπιαγωγείων, στα Δημοτικά σχολεία Ράμιας και Κυψέλης και στο Νηπιαγωγείο Κυψέλης.

Ανάλογη διανομή είχε πραγματοποιηθεί και στη 1 Οκτωβρίου 2014 στο Δημοτικό Σχολείο Μεσοπύργου, ενώ σχολικό υλικό στάλθηκε επίσης, μέσω της Διεύθυνσης Α/θμιας Εκπ/σης στο Δημοτικό σχολείο Τετρακώμου και στο Νηπιαγωγείο Μεσούντας.

Το υλικό ήταν ευγενική προσφορά:

1). Του Εμπορικού Συλλόγου Άρτας,

2). Του super market ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

3). Των υπαλλήλων του super market METRO,

4). Των υπαλλήλων του super market ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ 

5). Του βιβλιοπωλείου «Γ. Λέκκος».

Η Περιφερειακή Ενότητα Άρτας ευχαριστεί θερμά τις επιχειρήσεις και το προσωπικό τους που πρόσφεραν το πολύτιμο υλικό.

 

ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

ENOIKIAZETAI δυάρι στην άνω πόλη, 1ος όροφος. Τιμή 220 ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται η δαπάνη ρεύματος και νερού. Τηλ. 6939 871864

........................................................................

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Εμφανίσιμος 52 ετών, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία από 40 έως 55 ετών για συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Τηλ. 698 777 4972

 

Go to top