Επίσκεψη πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, στο έργο «Αποχέτευση ακαθάρτων των Τοπικών Κοινοτήτων Κωστακιών και Κεραματών».

Συγκεκριμένα, επισκέφτηκε το πιο πάνω έργο στο σημείο που η αποχέτευση περνά κάτω από την κοίτη του ποταμού Αράχθου και ενώνεται με την Κεντρική Μονάδα Βιολογικού Καθαρισμού Άρτας.

Όπως δήλωσε και ο Δήμαρχος Αρταίων: «Πρόκειται για ένα έργο που με την ολοκλήρωσή του, θα αλλάξει  οριστικά την περιοχή. Τα λύματα, που μέχρι τώρα επιβάρυναν τον υδροφόρο ορίζοντα ή κατέληγαν στον ήδη επιβαρυμένο Αμβρακικό κόλπο, τώρα με αυτό το έργο θα πηγαίνουν μέσω του αποχετευτικού δικτύου  στην Κεντρική Μονάδα Βιολογικού Καθαρισμού.

Το έργο βρίσκεται σε ώριμη φάση και το συγκεκριμένο κομμάτι της αποχέτευσης, θα έχει ολοκληρωθεί έως τις 21/10/2014, καθώς υπάρχει συμφωνία με την ΔΕΗ, στην ημερομηνία αυτή να ξεκινήσει πάλι η ροή του νερού από το φράγμα Πουρναρίου.  Εδώ να τονίσω την μεγάλη προσπάθεια που κάνει η Δ.Ε.Υ.Α.Α, που είναι η υπεύθυνη αρχή, ώστε το έργο να ολοκληρωθεί εντός των προθεσμιών.

Στόχος της Δημοτικής Αρχής, την επόμενη προγραμματική περίοδο, είναι να εντάξει ανάλογα έργα αποχέτευσης οικισμών για τα οποία υπάρχουν ώριμες μελέτες όπως Βλαχέρνα – Γραμμενίτσα, Λιμίνη, Γλυκόριζο- Ελεούσα,  Χαλκιάδες – Καλαμιά – Ρόκκα και  Ανέζα – Καλογερικό  - Ψαθοτόπι».

 

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

--------------------------------------------------------

ΠΩΛΕΙΤΑΙ σόμπα υγραερίου, καινούργια. 60 ευρώ. Τηλ. 6983 464977

Go to top