Το βιβλίο «Άρωμα Μνήμης» της Χαράς Παπαβασιλείου, φιλολόγου που γεννήθηκε στην Πρέβεζα με καταγωγή από την Καστανιά Άρτας, παρουσιάζουν τη Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 7.30 το απόγευμα ο Πολιτιστικός Σύλλογος Άρτας «Ο Μακρυγιάννης» και οι εκδόσεις «Γαβριηλίδης».

Το «Άρωμα Μνήμης» είναι μια συλλογή διηγημάτων που ανασύρουν νοσταλγικές ιστορίες από την παιδική ηλικία της συγγραφέως, αλλά θίγουν και σοβαρές  πλευρές της σύγχρονης πραγματικότητας με τις μεγάλες αλλαγές που σημειώθηκαν τα τελευταία χρόνια στην πατρίδα μας και στον κόσμο συνολικότερα.

Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου «Ο Μακρυγιάννης». Για το βιβλίο και τη συγγραφέα θα μιλήσουν η Βαγγελιώ Μπρισένιου, κοινωνιολόγος, και ο Σωτήρης Σαρλής, φυσικός και σκηνοθέτης – ηθοποιός. Χαιρετισμό θα απευθύνει η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μιμίκα Αξιώτη, ενώ κείμενα του βιβλίου θα αποδώσουν μέλη της Θεατρικής Ομάδας του Συλλόγου. Την εκδήλωση θα προλογίσει και θα συντονίσει ο Δημήτρης Βλαχοπάνος. 

jsn-modulecontainer">

ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΛΥΟΜΕΝΟΥ

Πωλείται σκελετός λυόμενου για γραφείο, αποθήκη, εξοχικό, 2,5 Χ 6 μέτρα, με δοκούς 6 Χ 6 εκ., βαμμένος. Τιμή ΜΟΝΟ 250 ευρώ. Τηλ. 6983 464977

ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ

Ενός τόνου, 100 ευρώ. Τηλ. 6983 464977

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ Τριάρι 1ου ορόφου, Πραμάντων 2 - Άρτα. Τιμή 100 ευρώ/μήνα. Πληροφορίες 6940 568614.

Go to top