Θες η δεκαετής οικονομική κρίση, θες η ανάγκη του ανθρώπου της πόλης, να έρθει ξανά σε επαφή με τη φύση στην πιο αγνή της μορφή, θες ακόμα και από διάθεση περιπέτειας ή περιέργειας, το κάμπινγκ έγινε και πάλι μια αγαπημένη και ιδιαίτερα δημοφιλής καλοκαιρινή συνήθεια, για παρέες, για ζευγάρια, για οικογένειες κάθε ηλικίας και κοινωνικού υπόβαθρου.

Το δε οργανωμένο κάμπινγκ, προσφέρει και υπηρεσίες για άνετες και ανέμελες διακοπές.
Ένα τέτοιο είναι μόλις μισή ώρα μακριά από την Άρτα. Το κάμπινγκ «Μονολίθι», που ανήκει στον αρτινό Πέτρο Βέτσιο και είναι το πιο οργανωμένο από κάθε άποψη λειτουργικότητας και ανέσεων κάμπινγκ στα παράλια της Ηπείρου.
Βρίσκεται στην περιοχή Μονολίθι της Πρέβεζας και γεωγραφικά, στο κέντρο όλων των σημαντικών τουριστικών προορισμών της Ηπείρου και της Λευκάδας.
Με μπαρ, ταβέρνα, μίνι μάρκετ και μπιτς μπάρ.
Με μπανγκαλόους, χώρους για σκηνές και τροχόσπιτα.
Όλα «πνιγμένα» στο πράσινο.
Στο κάμπινγκ «Μονολίθι» υπάρχουν μόνιμοι κατασκηνωτές, που ξεπερνούν και τα 30 χρόνια. Και αυτό δεν είναι τυχαίο. Είναι όμως σπάνιο, για να μην πούμε ότι αυτό το φαινόμενο, παρατηρείται σε ελάχιστα του είδους σε όλη την χώρα.
Που σημαίνει ότι ο λάτρης του κάμπινγκ βρίσκει αυτό που θέλει και δεν το αλλάζει για κάτι άλλο.
Έχει το δικό του αφοσιωμένο κοινό, βρίσκεται στη μεγαλύτερη ακτογραμμή της Μεσογείου, είναι ο ορισμός των ιδανικών διακοπών στη φύση.
Τέλος στο μπαρ της ταβέρνας και στο μπιτς μπάρ πραγματοποιούνται συναυλίες, εκδηλώσεις, και ονειρεμένες βραδιές με live ορχήστρες, λαϊκές, δημοτικές και μοντέρνες.

Λ.Σ.    

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top