Του Νίκου Καραμπίκα

Υποψήφιου Βουλευτή Άρτας

με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

 

Οι εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, είναι αδιαμφισβήτητα από τις πλέον κρίσιμες εκλογικές διαδικασίες. Αυτά που διακυβεύονται είναι πιο συγκεκριμένα από ποτέ και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι εις θέση να δώσουν τις αναγκαίες απαντήσεις και προτάσεις.

Χωρίς να έχουμε αποκλίνει από τις αρχικές μας θέσεις όπως αυτές εκφράζονται μέσω της ιδρυτικής μας διακήρυξης, πορευτήκαμε εντός της προηγούμενης κοινοβουλευτικής θητείας, καταθέτοντας συνεχώς όλα όσα πιστεύουμε ότι θα μπορούσαν να μας βγάλουν από τη στενωπό της οικονομικής κρίσης και της διεθνούς αναξιοπιστίας στην οποία έχουμε περιέλθει ως κράτος, ως έθνος.

Γι’ αυτό, ζητούμε και σήμερα από τους πολίτες τη στήριξη τους, για να συνεχίσουμε με το ίδιο σθένος. Για να μπορεί να υπάρχει εντός του κοινοβουλίου, μία πολιτική δύναμη ή οποία θα μπορεί να μιλάει τη γλώσσα της αληθείας χωρίς φόβο. Μία πολιτική δύναμη, η οποία θα μπορεί να εκφράσει τη λαϊκή αυθεντικότητα της κοινωνίας.

Ζητούμε τη στήριξη του εκλογικού σώματος, ώστε να μπορέσουμε, σε μία κυβέρνηση εθνικής ενότητας να πιέσουμε και να επιβάλλουμε όλα αυτά τα οποία θα μπορούν να επαναφέρουν την αξιοπρέπεια, τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου και την αισιοδοξία στην ελληνική οικογένεια.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες μπορούν μέσω της παρουσίας τους στο ελληνικό κοινοβούλιο να διεκδικήσουν αναθεώρηση του παρόντος εφαρμοζόμενου οικονομικού μοντέλου των μνημονίων, των διεθνών τραπεζικών οίκων, των «ηγετών» της Ευρωζώνης καθώς και της εγχώριας αστικής τάξης. Μπορούμε να διεκδικήσουμε ένα οικονομικό σύστημα το οποίο δεν θα είναι άσπλαχνο, αλλά θα βασίζεται στη δικαιοσύνη και θα μπορεί να δώσει την «ανάσα» ανάπτυξης που αυτή τη στιγμή όλοι έχουμε ανάγκη.

Η παρουσία μας στη Βουλή, είναι η εγγύηση ότι οι αξίες της ελληνικής οικογένειας, τα ήθη του λαού μας, η ιστορία μας, η μακρά παράδοση μας, δεν θα γίνουν έρμαιο των επερχόμενων εθνοαποδομιστών στους οποίους το «σύστημα» αναθέτει το ρόλο των υπνωτιστών της εθνικής συνείδησης, διότι ένας λαός χωρίς εθνική συνείδηση ή ταυτότητα δύναται με μεγαλύτερη ευκολία να δεχθεί οιαδήποτε παράβαση των κυριαρχικών του δικαιωμάτων.

Πολιτευόμαστε χωρίς κενοδοξία, χωρίς να υποκρινόμαστε, γνωρίζοντας τη πραγματικότητα, τη σκληρή πραγματικότητα, που αντιμετωπίζουμε και θα αντιμετωπίσουμε στο μέλλον. Αγωνιζόμαστε ώστε να αποτρέψουμε μία ξεπερασμένης αισθητικής διακυβέρνηση, που μας οδήγησε ως το χείλος της αβύσσου, και η οποία  με υποχείρια της γελοιογραφημένα πρόσωπα άσκησε κοινωνική κριτική με σκοπό την ενοχοποίηση των λαϊκών τάξεων.

Αγωνιζόμαστε για να μη δώσουμε στην ιστορία μία τραγική όψη αλλά μία όψη ελπίδας, γιατί είμαστε το αναγκαίο καλό, γι’ αυτό…Ανεξάρτητους Έλληνες…

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top