Η προσωπική και πολιτική συμπεριφορά της Προέδρου της Βουλής ΖΩΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, είναι φαινόμενο που δεν μπορεί να εξηγήσει και να αντιμετωπίσει ούτε η επιστήμη.

Μια συμπεριφορά με γνωρίσματα προπολεμικής πασιονάριας, αλλά και δικτάτορα τριτοκοσμικών χωρών, τύπου Ουγκάντα.

Ένα πρόσωπο με περισσή αλαζονεία, με απερίγραπτη αυθάδεια, που προκαλεί τους πάντες, πληγώνει τη δημοκρατία μας, προσβάλει βάναυσα το ελληνικό Κοινοβούλιο.

Ένα πρόσωπο με «αρρωστημένες» πολιτικές φιλοδοξίες, τις οποίες και «χονδροκομμένα» τις προπαγανδίζει, εκμεταλλευόμενη ανερυθρίαστα το αξίωμά της, ακόμη και με κινήσεις που προσβάλουν τους άλλους θεσμούς της χώρας, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον πρωθυπουργό, το Κοινοβούλιο, τη δημοκρατία.

Με αποτέλεσμα, όλα τα κόμματα του Δημοκρατικού τόξου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο πρωθυπουργός, οι αρχηγοί των κομμάτων και η συντριπτική πλειοψηφία των βουλευτών, να εκφράζουν και να εκδηλώνουν ποικιλοτρόπως την αντίδρασή τους, στο πρόσωπό της, με πρόσφατο ηχηρό και απαξιωτικό τρόπο, με την μη παρουσία τους, στην απίστευτη και αδιανόητη προσωπική της φιέστα, στο προαύλιο της Βουλής, υποτίθεται για την 41η επέτειο της αποκατάστασης της Δημοκρατίας στον τόπο μας.

Και σε αυτή τη απερίγραπτη φιέστα, η κ. Πρόεδρος έκανε για μια ακόμη φορά κατάχρηση του θεσμικού της ρόλου, ενώ γνωρίζει ότι εναντίον της, έχουν ξεσηκωθεί ακόμη και οι πέτρες.

Πόσοι συμμετείχαν σε αυτό το «πανηγύρι»;

Μετρημένοι στα δάχτυλα ενός ανθρώπου!

Και ανάμεσά του, η βουλευτής Άρτας και Κυβερνητική Εκπρόσωπος ΟΛΓΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ!

Συνειδητή η συμμετοχή της ή βρίσκονταν σε κυβερνητική «αποστολή»;

Ότι και αν την οδήγησαν σε αυτή την «θεατρική» παράσταση της κ. Κωνσταντοπούλου, το βέβαιο είναι ότι η παρουσία της δεν άρεσε στην μεγάλη πλειοψηφία των αρτινών, για να μην πούμε, στο σύνολό τους.

Σημειώνουμε ότι κανείς άλλος ηπειρώτης βουλευτής δεν «τίμησε» με την παρουσία του τη Ζωή.

Και τούτο γιατί η κ. Κωνσταντοπούλου «πριονίζει» συστηματικά και απροκάλυπτα την καρέκλα του ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ, από την πρώτη μέρα που ο ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε στην εξουσία, αλλά και όλο το προηγούμενο διάστημα, που το κόμμα αυτό, έπαιρνε «τα πάνω» του, χάρη φυσικά στον πρόεδρό του κι όχι στις συνιστώσες του.

Αυτό η κ. Γεροβασίλη δεν το έχει αντιληφθεί;

 

                                                                                                               Λ.Σ.

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top