Πριν από λίγους μήνες, πριν από το… «πρώτη φορά Αριστερά», ποιος θα πίστευε ότι από το «ραντεβού στα Γουναράδικα», θα καταλήγαμε στις ουρές των ΑΤΜ;

Ποιος θα πίστευε ότι από την «ελπίδα» που αντιπροσώπευε ο ΣΥΡΙΖΑ, θα οδηγούμασταν στην απελπισία;

Ποιος θα πίστευε ότι η οργισμένη και τιμωρητική  ψήφος μας, της 25ης Ιανουαρίου, τόσο σύντομα θα γινότανε θηλιά και θα μας «έπνιγε»;

Κανείς!

Για μια ακόμη φορά επικράτησε το γνώρισμα του έλληνα, η αγιάτρευτη αδυναμία του, στο… «παραμύθιασμα»!

Για μια ακόμη φορά ο έλληνας πολίτης «συλλαμβάνεται» αδύνατος στη μνήμη και ευάλωτος στις αδυναμίες του.

Για μια ακόμη φορά εμφανίζεται αφελής και ευκολόπιστος στα ψέματα και αρνητής στα αυτονόητα!

«Μπουκωμένος» από χοληστερίνη, από τα δανεικά που παίρνανε η «επάρατη» Δεξιά και το «αμαρτωλό» ΠΑΣΟΚ, για να του «βουλώνει» το στόμα, την ώρα της ευθύνης και της πληρωμής των χρεών του, πίστεψε ότι θα «ξοφλήσει», δίνοντας «ραντεβού στα Γουναράδικα», με την Αριστερά του τίποτα και των 50… συνιστωσών!

Μόνο που λογάριαζε χωρίς τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛηδες!

Μόνο που δεν λογάριαζε ότι κι άλλες χώρες έχουν… «Γουναράδικα», αλλά δεν τα επικαλούνται και μάλιστα μετά από 70-80 χρόνια!

Και μας φέρανε τα ΑΤΜ, την ανθρώπινη ξεφτίλα, την τιμωρία, γιατί τους πιστέψαμε, γιατί τους εμπιστευτήκαμε την ψήφο μας.

Και μας είπαν: «Τα λεφτά ΣΑΣ, δεν είναι ΣΑΣ, είναι ΜΑΣ και θα τα παίρνετε (όσο θα τα παίρνετε), όταν εμείς γουστάρουμε, όταν εμείς αποφασίζουμε!!!

Ποιοι από εσάς, που παραδώσατε το όπλο σας, την ψήφο σας, στους τωρινούς κυβερνώντες, δεν νοιώθετε τώρα προδομένοι, οργισμένοι και αγανακτισμένοι;

Και για να προλάβουμε τυχόν παρερμηνείες, για τα παραπάνω, λέμε μόνο τούτο: «Μεταξύ Λαφαζάνηδων, Στρατούληδων, δραχμολάγνων και μαθητευόμενων, στην κασίδα μας, οικονομολόγων, τύπου μπαρουφολόγου Βαρουφάκη, προτιμούμε έναν «κωλοτούμπα», στην πραγματικότητα, ΣΥΡΙΖΑ και τον προσγειωμένο πλέον στην πραγματικότητα, ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ, ως πρωθυπουργό.

 

                                                                                                                  Λ.Σ. 

 

ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

ENOIKIAZETAI δυάρι στην άνω πόλη, 1ος όροφος. Τιμή 220 ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται η δαπάνη ρεύματος και νερού. Τηλ. 6939 871864

-------------------------------

Ηλεκτρικές συσκευές

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ Μεταχειρισμένες ηλεκτρικές συσκευές σε πολύ καλές τιμές. Τηλ. 6942 460510

------------------------------

ΖΗΤΕΙΤΑΙ Μονοκατοικία ή ισόγειο διαμέρισμα για συνταξιούχους, έως 250 ευρώ μίσθωμα. Τηλ΄6983 464977

........................................................................

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Εμφανίσιμος 52 ετών, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία από 40 έως 55 ετών για συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Τηλ. 698 777 4972

 

Go to top