Έχουμε καταγγελίες πολιτών, που έφτασαν και στον ΟΤΕ και που κάνουν λόγο για παράβαση των κανόνων του απορρήτου, του αριθμού του τηλεφώνου τους, από ιδιώτες, εισπρακτικές εταιρίες και εταιρίες τηλεφωνικού «αλισβερίσι»!

Πιο συγκεκριμένα μας είπαν, ότι ενώ ο αριθμός τους είναι ΑΠΟΡΡΗΤΟΣ, σύμφωνα με σχετική δήλωσή τους στον ΟΤΕ και πληρώνουν για αυτή την υπηρεσία, δέχονται ανεπιθύμητες κλήσεις και μάλιστα σε ώρες που προκαλούν ανησυχία και τρόμο, όχι βέβαια τυχαία ή κατά λάθος!

Και αναρωτιούνται, τι συμβαίνει; 

Πως «προωθούνται» οι απόρρητοι αριθμοί, σε πρόσωπα και ομάδες, παρά τη θέληση των πελατών – συνδρομητών του ΟΤΕ;

Και «προωθούνται» κυρίως σε εισπρακτικές εταιρίες, που τηλεφωνούν σε ακατάλληλες ώρες και… «αξιώνουν» πληροφορίες συγγενών τους, με τους οποίους προφανώς είχαν ή έχουν συναλλαγές.

Μια κατάσταση που δικαίως εξοργίζει, γιατί:

1. Οι άνθρωποι χάνουν τον ύπνο τους, όταν δέχονται ανεξέλεγκτες τηλεφωνικές κλήσεις, ώρες κοινής ησυχίας, κυρίως μεσημεριανές.

2. Οι άνθρωποι τρομάζουν και δικαιολογημένα, όταν χτυπάει το τηλέφωνό τους, μεταμεσονύκτιες ή «άγρια», πρωινές ώρες.

Ο ΟΤΕ θα πρέπει να εξετάσει αυτές τις καταγγελίες (είναι και επώνυμες) και ανάλογα να αντιδράσει.

Διότι υποχρεούνται να προστατεύσει το απόρρητο των τηλεφώνων των πελατών του, να μην γνωστοποιεί προς τρίτους, οποιαδήποτε στοιχεία τηλεφωνικής ανταπόκρισης πελάτη του, και να μην παραχωρεί καταλόγους απόρρητων αριθμών κλήσεων.

Τέλος θα πρέπει άμεσα να γίνει ότι χρειάζεται, γιατί κινδυνεύουν και τα Προσωπικά Δεδομένα των πολιτών – πελατών του εν λόγω Οργανισμού.

 

                                                                                              Λ.Σ.

 

Σ.Σ.: Ενδεχομένως αυτό το «σπάσιμο» του απορρήτου, να γίνεται και μέσω Τραπεζών, οι οποίες έχουν στη διάθεσή τους, τηλέφωνα πελατών τους, λόγω των συναλλαγών μεταξύ τους, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι και ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ να κάνουν χρήση αυτής της δυνατότητας. Ο ΟΤΕ ας αναλάβει τις ευθύνες του.

 

 

ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

ENOIKIAZETAI δυάρι στην άνω πόλη, 1ος όροφος. Τιμή 220 ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται η δαπάνη ρεύματος και νερού. Τηλ. 6939 871864

-------------------------------

Ηλεκτρικές συσκευές

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ Μεταχειρισμένες ηλεκτρικές συσκευές σε πολύ καλές τιμές. Τηλ. 6942 460510

------------------------------

ΖΗΤΕΙΤΑΙ Μονοκατοικία ή ισόγειο διαμέρισμα για συνταξιούχους, έως 250 ευρώ μίσθωμα. Τηλ΄6983 464977

........................................................................

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Εμφανίσιμος 52 ετών, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία από 40 έως 55 ετών για συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Τηλ. 698 777 4972

 

Go to top