Το λέγαμε παλιότερα και για να κυριολεκτούμε, το λέμε κάθε χρόνο, εδώ και τέσσερις δεκαετίες, ότι το κλείσιμο της Γέφυρας της Άρτας, από αγρότες, όπως γίνεται και αυτές τις ημέρες, είναι μια απρόσφορη μορφή πάλης και εκείνοι οι αγροτοσυνδικαλιστές που την υιοθετούν και την επιβάλουν, επιεικώς είναι ανεγκέφαλοι, συνδικαλιστικά ανίδεοι και απαξιώνουν τον αγώνα τους στην τοπική κοινωνία κι όχι μόνον.

Ανεγκέφαλοι, διότι πολιορκούν την πόλη της Άρτας και τα χωριά της περιοχής μας, αντίδραση για την οποία ουδόλως ιδρώνει το αυτί των κρατούντων.

Ανίδεοι, διότι οι αποκλεισμοί περιοχών και το κλείσιμο δρόμων, σαν αγωνιστική τακτική, έχουν αξία, ουσία και νόημα, όταν «τσούζουν» την εξουσία και προκαλούν το ενδιαφέρον της περιφερειακής και πανελλαδικής κοινής γνώμης.

Απαξιώνουν τον αγώνα τους και υποβαθμίζουν τα δίκαια αιτήματά τους, όταν από μόνοι τους «βγάζουν» τα δικά τους «μάτια» και τα «μάτια» όλων των αρτινών κι όχι των κυβερνώντων, κατά των οποίων οφείλουν να απευθύνουν τις αντιδράσεις τους.

Δεκαετίες τώρα, γίνεται ακριβώς το ίδιο λάθος και κανείς αγροτοσυνδικαλιστής δεν το αντιλαμβάνεται.

Αντί να κλείσουν τη Γέφυρα Καλογήρου, που αποτελεί σημαντικό κόμβο για τη Βορειοδυτική Ελλάδα, κλείνουν τη Γέφυρα Άρτας, τιμωρώντας τους αρτινούς, τους εαυτούς τους και τις οικογένειές τους.

Υιοθετούν μια μορφή «πάλης», που… «έρχεται γάντι» στην κυβέρνηση και στον ΣΥΡΙΖΑ, προς μεγάλη ικανοποίηση και του συνόλου των τοπικών παραγόντων αυτού του χώρου.

Τι να πούμε!

Κάνουν ότι ακριβώς χρειάζεται σε βάρος τους και σε βάρος της τοπικής κοινωνίας και οικονομίας.

Ας συνέλθουν!

 

                                                                                             Λ.Σ. 

 

ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

ENOIKIAZETAI δυάρι στην άνω πόλη, 1ος όροφος. Τιμή 220 ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται η δαπάνη ρεύματος και νερού. Τηλ. 6939 871864

-------------------------------

Ηλεκτρικές συσκευές

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ Μεταχειρισμένες ηλεκτρικές συσκευές σε πολύ καλές τιμές. Τηλ. 6942 460510

------------------------------

ΖΗΤΕΙΤΑΙ Μονοκατοικία ή ισόγειο διαμέρισμα για συνταξιούχους, έως 250 ευρώ μίσθωμα. Τηλ΄6983 464977

........................................................................

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Εμφανίσιμος 52 ετών, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία από 40 έως 55 ετών για συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Τηλ. 698 777 4972

 

Go to top