Του Δημήτρη Σκανδάλη

Εκλογές στις δημοτικές οργανώσεις της Νέας Δημοκρατίας. Την Κυριακή 3 Απριλίου διεξάγονται στις δημοτικές οργανώσεις του κόμματος οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των τοπικών επιτροπών και των εκπροσώπων στο εθνικό συνέδριο και την Τετάρτη 6 Απριλίου, οι εκλογές των επικεφαλής των θεματικών τομέων δράσης (Αγροτικού, Δικαιοσύνης, Εμπόρων, Κοινωνικής, Μισθωτών, Οικονομίας, Παιδείας, Πολιτισμού, Υγείας και Υποδομών).

Οι ξεχασμένες δημοτικές οργανώσεις, το νέο εθνικό συνέδριο, που θα επιφέρει τεράστιες αλλαγές στο κόμμα και οι θεματικοί τομείς αποτελούν την ραχοκοκαλιά της πολιτικής μας σε τοπικό και εθνικό επίπεδο.

Η αδήριτη ανάγκη για ανανέωση σε ιδέες και πρόσωπα επιβάλει την συμμετοχή όλων των μελών της παράταξής μας, στις εκλογικές διαδικασίες.

Από αυτές τις εκλογές θα προκύψει το εκλεκτορικό σώμα για την εκλογή του Προέδρου της Νομαρχιακής Οργάνωσης, θέση για την οποία θέτω υποψηφιότητα.

Οι υποψηφιότητες δείχνουν την πρόθεση να εισακούσουμε την κοινωνία. Οι καιροί απαιτούν να θέσουμε σε δεύτερη μοίρα τις προσωπικές φιλοδοξίες και να προτάξουμε το γενικό συμφέρον.

Για να πείσουμε ότι μπορούμε να αλλάξουμε την πορεία της χώρας, πρέπει να αλλάξουμε πρώτα την παράταξη, πιστοί στις αρχές μας αλλά ταυτόχρονα ανοιχτοί σε όλες και σε όλους που πιστεύουν και αγαπούν τον τόπο μας και θέλουν να προσφέρουν.

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top