Κυβερνητική εκπρόσωπος είναι η βουλευτής Άρτας ΟΛΓΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ και εκ της θέσεώς της, κατά καιρούς προβαίνει σε δηλώσεις, που στην πράξη συνήθως διαψεύδονται!

Δηλώσεις που αφορούν κυρίως την πολιτική των υπουργών της κυβέρνησης, που σπανίως δικαιώνονται!

Δουλειά λοιπόν της κ. Γεροβασίλη είναι να δημοσιοποιεί κυβερνητικές αποφάσεις, ανακοινώσεις και πολιτικές.

Εξ ονόματος της κυβέρνησης κάνει και προσωπικές δηλώσεις.

Όπως π.χ. στις αρχές του περασμένου Απρίλη, έκανε δηλώσεις, με τις οποίες ούτε λίγο, ούτε πολύ, διαβεβαίωνε και με ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ, ότι μέσα στο μήνα, (τον Απρίλη) θα κλείσει η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ(!!!), χωρίς ΜΕΙΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ(!!) και ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΕΤΡΑ(!!).

Και «μάλωνε» τον ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, πως έχει «προσδοκίες» για το αντίθετο, οι οποίες τον εκθέτουν(!) και θα διαψευστούν!!!

Ο Απρίλης έφυγε χωρίς να γίνει αξιολόγηση, οι μειώσεις των συντάξεων,  ακόμη και των χαμηλών, είναι πλέον γεγονός και σε βαθμό βαρβαρότητας και επιπλέον μέτρα ήρθαν με το «τσουβάλι» και αβάσταχτα και τα «χρυσώνουν»… χασάπικα. Με «κόφτη»!!!

Αυτή και αν είναι παταγώδης διάψευση δηλώσεων!

Σε τίποτε δεν έπεσε μέσα η υπουργός και σίγουρα τώρα την… εκθέτουν!

Εμείς αυτό το προβλέψαμε, με σχετικό μας άρθρο στον «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ» και μάλιστα «υποσχεθήκαμε» ότι θα είμαστε μαζί της, αν και η ίδια θα είναι με εμάς και στείλαμε στον «αγύριστο» τον Μητσοτάκη, αν αυτές ήταν οι προσδοκίες του και αν φυσικά, εκ των πραγμάτων διαψευστεί!

Μήπως και στην πολιτική, μεγάλη μπουκιά να τρώνε και μεγάλα λόγια να μην λένε;

Λέμε τώρα!

 

                                                                                      Λ.Σ. 

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top