Το γεγονός ότι ο αρτινός πρωθυπουργός της χώρας ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ, εμπιστεύτηκε το αξίωμα της Κυβερνητικής Εκπροσώπου, στην αρτινιά βουλευτή ΟΛΓΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ, περιποιεί ιδιαίτερη τιμή για την Άρτα και για όλους τους αρτινούς.

Ένα αξίωμα που προσφέρεται για αξιοποίηση, τόσο για την ίδια την κ. Γεροβασίλη, όσο και για την περιοχή μας, αλλά σε μέτρα λογικής κι όχι υπερβολής.
Αρκεί να μην γίνεται κακομεταχείριση και κακοδιαχείριση αυτού του αξιώματος και από τις δύο πλευρές.
Τι θέλουμε να πούμε;
Από τότε που ο ΣΥΡΙΖΑ ανέλαβε την εξουσία, η κ. Γεροβασίλη  δέχεται έναν βρώμικο πόλεμο, όσον αφορά τον αξονικό τομογράφο του Νοσοκομείου, που εδώ και μια 5ετία τουλάχιστον, δεν λειτουργεί, προς όφελος υποτίθεται της δικής της επιχείρισης, που διαθέτει το ίδιο μηχάνημα.
Και είναι βρώμικος αυτός ο πόλεμος, γιατί την εμφανίζουν και σαν «ηθικό αυτουργό», της αχρήστευσης του Αξονικού του Νοσοκομείου.
Από την άλλη, υπάρχει και μια μερίδα συμπολιτών μας, που στολίζει με «χρυσόσκονη» την κ. υπουργό και για ότι «καλό» προκύπτει ή θα προκύψει για την Άρτα, το πιστώνουν σαν δικό της έργο με την γνωστή παλαιοκομματική συνταγή του «κατόπιν ενεργειών μου», των δεκαετιών 60΄, 70΄, και 80΄, που έπαψε προ πολλού να χρησιμοποιείται από τους πολιτικούς.
Για την πρώτη περίπτωση, τον Αξονικό, η κ. Γεροβασίλη έχει δώσει απαντήσεις και μάλιστα «ευγενικά οργισμένες», για το δεύτερο τηρεί σιγήν ιχθύος, γιατί, προφανώς την ικανοποιεί και την συμφέρει να... «σέρνεται»!
Όμως έτσι ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ το αξίωμά της και ΚΑΚΟΜΕΤΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ την Αριστερά.
Και το λέμε αυτό για τον απλούστατο λόγο ότι όπως η περίπτωση του Αξονικού, είναι μπούρδα, εξίσου μπούρδα είναι και η υποτιθέμενη συμβολή της, για την θετική πορεία κάποιων έργων της περιοχής μας.
Καθόσον, όποιο έργο της Περιφέρειας, έχει μελέτη και είναι επιλέξιμο από τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα, χρηματοδοτείται και με το παραπάνω, ακόμη και αν αφορά ιδιώτες.
Αλλά αν εμείς κάνουμε λάθος ή αδικούμε την κ. Γεροβασίλη και υποβαθμίζουμε τη δύναμή της και τη βούλησή της και αν αυτές είναι τόσο ισχυρές στην κυβέρνηση, τότε ας ενεργήσει και για την αντικατάσταση του Αξονικού Τομογράφου του Νοσοκομείου, ας φροντίσει και για τις τεράστιες ελλείψεις που παρατηρούνται τον τελευταίο χρόνο σε όλες τις υπηρεσίες Υγείας της Άρτας και να της... «βγάλουμε το καπέλο»!
Διαφορετικά, ας σταματήσει από μόνη της, να δέχεται «χρυσόσκονη», που δεν ταιριάζει για μια πολιτικό της Αριστεράς, αλλά και για οποιονδήποτε σημερινό πολιτικό, οποιουδήποτε πολιτικού χώρου.

                                                                                                     Λ.Σ.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Οι παραπάνω απόψεις μας, δεν είναι τελευταίας... σοδειάς. Καταγράφηκαν στις αρχές του περασμένου Γενάρη, με αφορμή σχετικό πρωτοσέλιδο τοπικής εφημερίδας, η οποία, στη συνέχεια σταμάτησε αυτό το «παραμύθι»! Αναδημοσιεύουμε παρακάτω εκείνα τα σχόλιά μας:

«Καλέ, τι ήταν πάλι και τούτο, με τη βουλευτή Άρτας και κυβερνητική εκπρόσωπο ΟΛΓΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ, η οποία δια μέσω τοπικού εντύπου, μας ενημερώνει ότι «κατόπιν ενεργειών της»!!!!!, εγκρίθηκαν πιστώσεις 4.000.000 € για την Αντιπλημμυρική προστασίας της Άρτας;;;;;;

Για τη δική της πολιτική προστασία, λέμε στην συμπατριώτισσά μας, όταν «σπρώχνει» επικοινωνιακά τέτοιες «δραστηριότητές της»!

Και μη μας πει η κ. Γεροβασίλη ότι πρόκειται για εκτίμηση ή άποψη του εν λόγω εντύπου και τίποτε περισσότερο. Δεν θα την πιστέψουμε! Τα ίδια μας λέγανε παλιότερα και άλλοι, αυτής της συνταγής!

Και με... «ΝΟΝ PAPER» άλλα σερβίρονται και όχι παλαιοκομματικές συνταγές.

Πάντως εμείς την «ευχαριστούμε», γιατί μας έφερε αναμνήσεις, ξεχασμένες εδώ και τρεις δεκαετίες.
Τα «κατόπιν ενεργειών μου», της δίνει επάξια «όλη τη δόξα» σε αυτό το ζήτημα!

Και η δημοσιογραφική πένα, σε τέτοιες περιπτώσεις, σηκώνει... τα χέρια!

Με ανοιχτά τα δάχτυλα!

Στη δική της λοιπόν ποδιά, ας σφαχτούν δήμαρχοι και τοπικοί φορείς, που χρόνια τώρα παλεύουν για αυτό το ζήτημα!»

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top