Μια σειρά από επαίσχυντα δημοσιεύματα της εφημερίδας «ΜΑΚΕΛΕΙΟ», του γνωστού πλέον για τις κακοήθειές του, δημοσιογράφου ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΙΟΥ, σε βάρος της βουλευτού Άρτας και κυβερνητικής εκπροσώπου ΟΛΓΑΣ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ, έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τα όρια και της πιο άθλιας δημοσιογραφικής κριτικής, που έχουμε γνωρίσει μέχρι σήμερα.

Δημοσιεύματα που θίγουν ΑΒΑΣΑΝΙΣΤΑ την τιμή και την υπόληψη της ιδίας και αποτελούν προσβολή για την οικογένειά της και κυρίως για τα παιδιά της.

Αποτελούν προσβολή και για την κοινωνία της περιοχής της Άρτας.

Ένα δημοσιογραφικό φαινόμενο εξοργιστικό και απαράδεκτο, μια εξίσου και απαράδεκτη αντιμετώπιση αυτού του φαινομένου, από πλευράς Πολιτείας.

Στο τελευταίο φύλλο αυτού του εντύπου, έχουν ξεπεραστεί και όλα τα όρια της ανοχής, του κάθε ανθρώπου, της κάθε οικογένειάς, της κοινωνίας και του καθενός μας χωριστά.

Κι αυτά τα δημοσιεύματα, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, μια μερίδα αρτινών τα επικρότησαν, τα κάνανε αναπαραγωγή, το «χάρηκαν»!

Μια μικρή μερίδα βέβαια, σύνηθες «απόστημα» σε όλες τις μικρές κοινωνίες.

Ο «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ» απερίφραστα καταδικάζει αυτά τα κακοηθέστατα δημοσιεύματα σε βάρος της ΟΛΓΑΣ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ και κατά τη γνώμη μας, το ίδιο οφείλουν να κάνουν κι εκείνοι, που τοπικά, έχουν δημόσιο λόγο κι όχι μόνον.

Σημειώνουμε ότι ο «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ», δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με την κ. Γεροβασίλη, απορρίπτει στο σύνολό της τον τρόπο που πολιτεύεται, ως βουλευτής Άρτας, απορρίπτει και την κυβερνητική της πολιτική, ως υπουργός της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Όμως αυτά δεν μας εμποδίζουν να τοποθετηθούμε αρνητικά στον βρώμικο πόλεμο που δέχεται, το έχουμε κάνει πολλές και θα το κάνουμε και όσες ακόμα χρειαστούν.

Έτσι λειτουργούμε προς όλους εκείνους που ασχολούνται με τα κοινά.

                                                                                        ΛΕ-ΣΤΑΣ

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:  Τα τελευταία σχόλιά μας, της στήλης «ΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑΣ», εμφανιστήκαμε να «υιοθετούμε» το στιλ του Στέφανου Χίου σαν αντίδραση, στην εξίσου απαράδεκτη, προκλητική και απάνθρωπη κυβερνητική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ. Μόνο για αυτό το λόγο και τίποτε περισσότερο. Το ήθος και το ύφος του «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ», επί δεκαετίες είναι το ίδιο, έχει δοκιμαστεί και έχει αναγνωριστεί από όλους τους αρτινούς. Συνεπώς… παρερμηνείες δεν χωράνε!

                                                                                            «Π» 

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top