Από κυβερνητική εκπρόσωπος, υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, η βουλευτής Άρτας ΟΛΓΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ, μια θετική πολιτική κατάληξη για την ίδια, αλλά πιστεύουμε και για την περιοχή μας.

Έφυγε από την αναπαραγωγή των κυβερνητικών ψεμάτων, που είχε αναλάβει και αναλαμβάνει ένα παραγωγικό υπουργείο, στο οποίο καλείται τώρα να αποδώσει έργο ουσίας, από το οποίο και θα κριθεί στη συνέχεια.

Αρμοδιότητες του εν λόγω υπουργείου, είναι η αύξηση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες, η δημιουργία μιας διοίκησης, ικανής να ανταποκρίνεται άμεσα και αποτελεσματικά στις αναδυόμενες προκλήσεις και απαιτήσεις των καιρών, τόσο από το εσωτερικό, όσο και από το εξωτερικό περιβάλλον.

Με λίγα λόγια, βασικό αντικείμενο είναι η οργάνωση των Δημοσίων Υπηρεσιών, δια του εξορθολογισμού των διοικητικών δομών, μέσω φυσικά της αξιολόγησης σε όλα τα επίπεδα και κυρίως εκείνου του ανθρώπινου δυναμικού.

Το υπουργείο Διοικητικής, είναι νέο υπουργείο, το οποίο παλιότερα και προ του 2015, ονομάζονταν Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

Άλλαξε επί ΣΥΡΙΖΑ το 2015, σε Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης και τώρα επανέρχεται στα… παλιά, με τις τότε αρμοδιότητες και με διαφορετική ονομασία.

Τέλος και κατά τη δική μας εκτίμηση, η κ. Γεροβασίλη πρέπει να νοιώθει ικανοποιημένη, από αυτή τη μετακίνησή της και απομένει να νοιώσουμε κι εμείς οι αρτινοί το ίδιο, από την ίδια.

 

                                                                                                            «Π»

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top