Ποιος κάνει κουμάντο στο Επιμελητήριο Άρτας;
Η γραμματεύς του Προέδρου!
Και ο Πρόεδρος τι κάνει; Ας πούμε τον… «καμαρώτο»!

Και γιατί δεν αντιδρούν σε αυτή την κατάσταση τα μέλη της πλειοψηφίας του Δ.Σ.;
Γιατί προφανώς κάπου εξυπηρετούνται και αυτά, από αυτή τη κατάσταση και σύντομα θα μάθετε πως και που!
Σημασία έχει ότι το Επιμελητήριο  Άρτας έχει μετατραπεί σε πολιτικό εφαλτήριο του Προέδρου του ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ και με… «κόστος», όπως θα αποκαλύψουμε στον κατάλληλο χρόνο, υπόσχεση που δώσαμε με πρόσφατο κείμενό μας που έφερε τίτλο: «ΜΕ «ΔΑΠΑΝΕΣ» ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΕΤΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ;»!
Επεξεργαζόμαστε τα στοιχεία που έχουμε στα χέρια μας, στοιχεία τα οποία δεν μας τα «μεταφέρουν» συνεργάτες και σύμβουλοι του Προέδρου, όπως σκόπιμα ο ίδιος διαδίδει, αλλά είναι αλιευμένα από το ΔΙΑΥΓΕΙΑ, όπου μπορούν να αποκτήσουν ιδία άποψη κάθε ενδιαφερόμενος.
Η κυρία γραμματέας, που «λύνει και δένει», με τις «ευλογίες» προφανώς του Προέδρου, εκθέτει συνεχώς τον ίδιο και τον οργανισμό, αν και δεν είναι στέλεχος ή μόνιμος υπάλληλος του Επιμελητηρίου.
Έχει μια ειδική σχέση εργασίας που δε της παρέχει αρμοδιότητες και δεν τις επιτρέπει πρωτοβουλίες εξ ονόματος του Επιμελητηρίου.
Παρά ταύτα εμφανίζεται σαν εκπρόσωπός του, με λόγο και άποψη, σε επιτροπές, σε συναντήσεις ή συσκέψεις τοπικών φορέων και παραγόντων, ενώ ο Πρόεδρος… «παρακολουθεί» και «διακοσμητικά» συμμετέχει.
Αυτά καταγγέλλει στη Διοικούσα Επιτροπή και στα μέλη του Δ.Σ. το μέλος και Πρόεδρος του τοπικού Εμπορικού Συλλόγου, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ, θέτοντας το εύλογο ερώτημα: «… Με ποια ιδιότητα η κ. Αναγνωστάκη έχει επίσημο λόγο και άποψη, για λογαριασμό του Επιμελητηρίου, σε συσκέψεις, συναντήσεις με φορείς και παράγοντες, αλλά και στο Δ.Σ.;»!
Ακόμη ο κ. Χουλιάρας καταγγέλλει ότι εν αγνοία του, τον «καρατόμησαν» από την Επιτροπή Διαβούλευσης Ενοικίων, χωρίς να τηρηθούν οι διαδικασίες που προβλέπονται.
Τέλος ο «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ» έχει ασχοληθεί σχετικά και στο παρελθόν με την εν λόγω κυρία, αλλά ο Πρόεδρος συνεχίζει να την «καλύπτει», αντί να μας δώσει απαντήσεις στα όσα τότε υποστηρίζαμε.
Αλλά θα επανέλθουμε, γιατί το Επιμελητήριο έχει άλλη αποστολή κι όχι αυτή που τα τελευταία χρόνια, ακολουθεί και εξυπηρετεί μόνο τις πολιτικές φιλοδοξίες του Προέδρου.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top